Cautare

2920 de rezultate pentru "numere telefon internet" (2.74 secunde)
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
Pe numele sau lung, Internet Protocol, acesta reprezinta un sir de 12 numere format din patru grupuri de cate trei cifre. Practic, fiecare calculator (retea de calculatoare) care are/au acces la Internet are/au un IP unic.
Internet pe televizor Legata prin wireless la internet si prin HDMI la televizor, noua interfata Xbox va permite sa intrati pe internet cu browserul Explorer.
În plus, clientii care vor opta pentru transferul la noul abonament Confort Nelimitat vor beneficia de o reducere de 33% pentru apeluri catre numere de telefonie mobila din România - tariful ajungând astfel la numai 9 eurocenti/minut, fara TVA.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi: numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Sunt termeni pe care îi folosesc bancile atunci când îsi prezinta produsele pe internet.
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
România se situa pe penultimul loc din Uniunea Europeana (UE) în functie de accesul populatiei la internet în primul trimestru al acestui an, cu doar 30% din gospodariile românesti conectate la internet, ceea ce reprezinta jumatate din media la nivel comunitar, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.Doar 13% din gospodariile românesti aveau acces la internet prin broadband (conexiune de mare viteza în banda larga).Românii au declarat ca au folosit internetul ca sa citeasca presa on line (14%), sa afle informatii legate de sanatate (11%) si sa interactioneze cu autoritatile publice (9%).
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Topul stupiditatilor Plecand de la aceste premise, prestigiosul cotidian Wall Street Journal a pus la punct un fel de clasament, in care a adunat exemple de esecuri tehnologice, incepand cu asa-numitul "nas internet", botezat iSmell, creat in 1999 de Digiscents Inc.
Preturile pentru detinerea unui site pe Internet au scazut in ultima perioada considerabil. ... Acest aspect nu poate decat sa sporeasca beneficiul detinatorului site-ului cu pricina, avand in vedere ca afacerile pe internet au devenit din ce in ce mai profitabile in detrimentul celor clasice.
"Pe segmentul internet media, scaderea inregistrata in 2009 poate fi recuperata usor. In anii trecuti, multe categorii de advertiseri, precum cei din segmentul FMCG, au inceput sa se promoveze agresiv pe internet, in momentul in care a inceput criza, acestia s-au retras.
google-analytics.com