Cautare

11953 de rezultate pentru "numar nou romtelecom" (3.09 secunde)
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Ofensiva operatorului in lupta pentru clienti, mai ales ca a pierdut un loc in clasament pe piata de televiziune in favoarea Romtelecom, care a intrecut numarul de 1,12 milioane de clienti ai UPC, cuprinde si o serie de noi pachete de servicii cu preturi intre 53 si 89 de lei (TVA inclusa).
"Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
Dan Tapalaga publica pe HotNews articolul intitulat "Un nou partid", din care puteti citi in continuare partea a doua. Ajungem apoi la Monica Macovei, care a ezitat si pare sa oscileze inca intre reformarea PDL din interior si formarea unui nou partid.
Trecand peste aceasta simpla definitie, trebuie sa vedem ce se ascunde in spatele acestui nou format si cum reuseste island bannerul (sau rectangle box cum i se spune in manuale) sa transforme o campanie de bannere intr-una de succes.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Compania Cosmote Romania anunta numirea lui Michail Leousis in functia de Customer Relationship Management (CRM) & Commercial Planning Senior Manager, o pozitie nou creata in cadrul Diviziei de Marketing & Comunicare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Ulterior, un nou proces de incalzire va determina, pe 7 - 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12-13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scadere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, intre 11 si 14 ianuarie.
Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Din comunicatul DNA Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 75 de inculpati, sub aspectul infractiunilor retinute in dosarul cunoscut opiniei publice sub numele de dosarul "Frauda la referendum":
Seful Executivului de atunci, Calin Popescu Tariceanu, a dat asigurari ca banii obtinuti din privatizare vor fi cheltuiti in mod transparent de data aceasta, nu asa cum se proceda in trecut (exemple negative fiind privatizari precum Petrom sau Romtelecom).
"Poate reusim sa nu mai ratam ceea ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra", a adaugat Basescu, precizand ca se refera la listarea pe bursa a societatii Romtelecom si la accelerarea programelor de e-guvernare.
Vina pasata pe umerii liberalilor Premierul si-a inceput discursul din Parlament privind bilantul guvernarii acuzand din nou guvernarea PNL, pentru deficitul ridicat din 2008 in contextul unei cresteri economice de 8%, si a apreciat ca nu fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu este in masura sa critice actuala guvernare.
La fel ca si atunci cind in Vama Petea a fost deschisa circulatia masinilor de mare tonaj, iar primarul a declarat ca acestea vor distruge carosabilul mult prea fragil pentru greutatea tirurilor, Iuliu Ilyes a tras din nou un semnal de alarma.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Explicatia amintita seamana izbitor de mult cu cea pusa pe tapet de Primaria Galati in doua procese similare intentate de societati de asigurare, tapul ispasitor fiind atunci societatea publica de transport local Transurb care, mai nou, se pare ca se ocupa si de administrarea si intretinerea drumurilor din urbea noastra.
In aceeasi perioada, Vlad Enachescu, directorul executiv al Telesport, a preluat functia de director general al Dolce Sport, o televiziune cu profil sportiv lansata in august 2009 de compania de telecomunicatii Romtelecom.
In cea de-a doua saptamana, temperaturile diurne vor fi din nou in scadere, pana la medii de 16-17 grade Celsius.
Fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice, Gheorghe Amza a lansat recent, la libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat: Un nou inceput.
google-analytics.com