Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (5.33 secunde)
Romania este considerata una dintre tarile cu cel mai mic consum de stupefiante din Uniunea Europeana cu un numar de decese cauzate de droguri care se ridica doar la 50 de persoane in ultimul an.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
Ca urmare a presiunilor facute prin legi draconice asupra femeilor in anii totalitarismului, multe din acestea au nascut un numar mare de copii intr-un interval de timp scurt.
Semnificatia speciala a anului 2018 Ultima data cand am experimentat un an de vibratie 11 a fost in 2009, iar apoi, iar inainte de 2009 a fost in 1910, astfel ca peste 99% din populatia lumii a experimentat pana acum unul sau doi ani de vibratie 11.In numerologie numarul 11 este un numar Maestru, adica are o frecventa vibrationala inalta si este folosit in previziuni, magie dar si stiinte transcedentale.
Este un numar irational si exprima raportul dintre circumferinta unui cerc si diametrul sau. ... Cu timpul, calculul numarului Pi s-a extins, dar s-a constatat ca este un numar infinit. Cu cat se calculeaza mai mult zecimalele acestui numar, cu atat se pierde totul catre infinit.
Specialistii in numerologie spun ca cifra 11 este un numar Maestru, numit si Mesagerul sau Invatatorul. Numar ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat.
SARS-CoV-2 se transmite insa mult mai usor decat virusul care a cauzat SARS si astfel ajunge la un numar mult mai mare de oameni. ... Acest fapt inseamna ca virusul poate infecta un numar foarte mare de oameni.
Au trecut, iata, mai bine de trei ani de la lansarea pe piata, la 15 octombrie 2001, a primului numar. ... La un numar jubiliar, se scrie, in general, numai de bine.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii". ... Ce il deosebeste de cele de dinaintea lui il reprezinta faptul ca este primul numar din cel de-al zecelea an de existenta.
Este vorba despre o varianta in care, pentru nota maxima, se cer cunostinte intemeiate despre fenomenul "fara numar" al curentului manelist.
Cea in cauza a fost sanctionata contraventional cu suma de 1000 lei si i-au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 260 tigarete, diferite marci, in suma de aproximativ 100 lei.
cu suma de 1000 lei, fiindu-i confiscate un numar de 37 pachete tigari, diferite marci, valoarea bunurilor confiscate fiind de aproximativ 259 lei.
STELIANA de 38 de ani din Bucuresti, care oferea spre vanzare un numar de 12.800 de tigarete de provenienta Republica Moldova, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
Cu aceasta ocazie au fost legitimate un numar de 486 persoane, iar 36 au fost conduse la sediul Sectiei 10 Politie. ... Totodata, au fost verificate un numar de 148 de autovehicule, fiind retinute 2 permise. ... In cadrul actiunii au fost intocmite un numar de sase dosare penale.
Noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei Un numar de 15 noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei vor functiona, incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, acestea fiind amplasate in zone in care nu pot fi evitate de conducatorii auto, iar alte 8 puncte vor fi montate pe parcursul anului 2015, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Echipa Mazare, in numar restrans si cu un purtator de cuvant ametit Mai departe, ieri, pana la ora 11.00, prezenta la vot in judetul Constanta a fost de 12,91% (in mediul urban 12,87% si in mediul rural un procent de 13,03%).
Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
In 2006, prin hotarare de guvern, judetului Constanta i-au fost alocate peste 400 de miliarde de lei, din care 105 miliarde au revenit localitatilor conduse de primari PSD, in numar de 27, iar peste 300 de miliarde unui numar de 23 de localitati, conduse de primari ai Aliantei PNL-PD.
"fara numar", spune Babus, care adauga ca plangerile la adresa sa sunt referitoare la case, chirii, si "tot felul de chestiuni".
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Melescanu, va trebui sa dea explicatii membrilor Comisiei de Aparare din Senat in legatura cu anuntul facut de acesta privind achizitionarea catre Romania, in perioada urmatoare, a unui numar de 48 de avioane de lupta, al caror cost estimat se situeaza intre patru si sase miliarde de euro.
google-analytics.com