Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (3.29 secunde)
Comandamente antiepizootice activate, cetateni dezinformati Cu toate ca aproximativ 90% din comandamentele locale antiepizootice au fost activate, cetatenii nu au fost informati in legatura cu modul in care trebuie sa actioneze atunci cand gasesc un cadavru de pasare.
Daca deplasarea este necesara, informati-va daca pe traseu nu sunt drumuri blocate. Echipati masina pentru conditii de iarna (anvelope, lanturi, lopata, saculet cu nisip etc.).
Generalul Stanculescu le-a comunicat ca alaturi de el se afla Ion Iliescu si sa stea linistiti pentru ca vor fi informati, la timpul potrivit, cu ceea ce vor avea de facut.
Va multumim ca ne cititi zilnic, si astfel sunteti informati cu tot ceea ce este mai important in actualitatea romaneasca!
Membrii comisiei au fost informati asupra modificarii Legii nr. 290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
"Am fost informati ca vom fi amendati, insa nu am primit actul in sine. Cei de la primarie ne-au spus ca il vor trimite prin posta.
Ea a spus ca cei doi "erau informati cu privire la aceste aspecte inca de miercuri, asa ca nu le-a creat o stare de fericire faptul ca legea ANI a fost modificata intr-un mod asa de substantial sau faptul ca se incearca acum schimbarea procedurilor de numire a procurorilor in conditiile in care Comisia Europeana este extrem de multumita de activitatea DNA".
"Consiliul Local Mangalia a devenit tinta acestor articole si trebuie sa luam atitudine impotriva acestor ziaristi care sunt prost informati, care ne denigreaza de ceva timp", a declarat Sorin Cucoranu, consilier local din partea PNL.
Senatorul PSD ßerban Nicolae a atras atentia asupra negocierilor de miercuri dintre Guvern si sindicalistii din invatamant, in care acestia ar fi fost informati ca parlamentarii primesc si tichete de masa, si prime de vacanta.
In replica la “invataturile” lui Toader, deputatul PNL Emil Strunga a aratat ca liberalii nu au fost informati oficial pina acum ca aliatii lor vor sa mearga singuri in alegerile pentru europarlamentari:
"Totodata, vom verifica daca exista membri PNL care au semnat, daca au stiut si au fost informati corect pentru ce au semnat, daca isi mentin semnatura.
"Ca o gazda primitoare, nu puteam sa nu fim in primul rand informati si in al doilea rand sa nu procedam ca atare", a spus Onaca.
Institutul de Politici Publice (IPP) a pierdut procesul cu Camera Deputatilor, membrii Biroului Permanent al Camerei fiind informati ieri ca le-a fost admis recursul la decizia instantei conform careia trebuia sa comunice IPP datele solicitate si sa achite 500 de lei daune morale.
"Acest nou raport se va referi la Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca si va urmari sa atraga atentia tuturor membrilor Parlamentului European in legatura cu nelegitimitatea demersurilor facute de liderii UDMR, care urmaresc in permanenta sa se victimizeze si sa arate ca sunt nedreptatiti, pentru a atrage astfel compasiunea celor care sunt mai putin informati cu privire la adevaratele lor activitati economice si actiuni antistatale", a precizat PIN ieri intr-un comunicat de presa.
Printre aceasta s-a aflat si una potrivit careia pensionarii vor fi informati asupra cresterii veniturilor lor, iar cheltuielile necesare pentru aceasta informarea se suporta din bugetul asigurarilor sociale de stat.
Ei nu trebuie sa fie informati prin alte mijloace", a mai spus fostul ministru al Muncii, care apreciase, pe aceeasi tema, ca liberalii folosesc o tehnica de a face campanie electorala pe bani publici pe care si PSD o folosea inainte de 2004.
APD crede ca acest vot, dat cu o larga majoritate a deputatilor, incalca in mod flagrant dreptul alegatorilor de a fi informati in mod corect si complet cu privire la un aspect fundamental al unei societati democratice, cum este procesul electoral.
"In satul romanesc sunt multe nevoi, probleme cu punerea in posesie, hotarari definitive si executorii nepuse in aplicare de catre unii primari, taranii nu sunt informati in ceea ce priveste subventiile, nu li s-au dat, de exemplu, documente pentru animale, bilete de transport al animalelor, ca, dupa aceea, sa nu poata beneficia de acea subventie, pentru ca trebuie sa faci dovada proprietatii animalului.
Partile implicate au avut termen la Judecatorie in procesul intentat de PSD Primariei Medgidia pe 18 decembrie 2007, insa nici primarul si nici Cornelia Beres nu au putut sa ne furnizeze date, motivand ca nu au fost informati asupra rezultatului datorita sarbatorilor de iarna.
Acest spatiu nu ne-a putut fi oferit deoarece am fost informati ca nu este disponibil la ora actuala, noi am revenit asupra cererii insa nu am facut-o pe niciun fel de ton amenintator, asa cum se aude.
google-analytics.com