Cautare

310 de rezultate pentru "numae informati" (4.50 secunde)
Notorietatea temei regionalizarii, gradul de informare si de interes - Aproape 20% dintre cei chestionati nu au auzit de proiectul de regionalizare - Peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc informati cu privire la aceasa tema, in timp ce 45% se declara informati sau foarte informati - Putin peste jumatate dintre romani se considera putin sau deloc interesati de procesul regionalizarii in timp ce 48% spun ca sunt interesati sau foarte interesati, dar 51% declara ca au o parere buna sau foarte buna despre procesul de regionalizare - 51%, in timp ce 2% spun ca nu au nici o parere buna, nici proasta, iar 41% au o parere proasta sau foarte proasta.
Aproximativ 40 de angajati de la Serviciul SEIRA, care lucreaza ca soferi pe platforma siderurgica, s-au adunat ieri dimineata in fata sediului serviciului pentru a-si exprima nemultumirea fata de faptul ca au fost informati ca nu li se mai platesc orele suplimentare muncite peste programul normal de lucru.
Doar 15% dintre respondentii informati spun ca au aflat despre acest tip de cancer de la medic.
Clientii au reclamat faptul ca bancile modifica dobânzile în mod unilateral, fara a-i notifica sau fara a-i anunta pe ce baza se schimba, comisioanele se majoreaza pe parcursul contractului fara ca ei sa fie informati sau se introduc în contract altele noi.
La intrebarea daca el si echipa lui au fost informati ulterior cu privire la incident, Moore a raspuns: "Nu am fost in niciun fel informati, nici avertizati sa nu discutam cele petrecute, dar nici nu am discutat cu altii.
" "Am vazut ca oamenii sunt informati, citesc presa, sunt informati despre ce se intampla in Romania, de la probleme politice la inclusiv faptul ca a fost o iarna foarte grea, spre deosebire de Chicago unde este mai cald ca de obice.
"Am vazut ca oamenii sunt informati, citesc presa, sunt informati despre ce se intampla in Romania, de la probleme politice la inclusiv faptul ca a fost o iarna foarte grea, spre deosebire de Chicago unde este mai cald ca de obicei.
USL lucreaza la documentul de suspendare a presedintelui Parlamentarii USL au primit SMS-uri in care li se spune sa nu paraseasca Bucurestiul si ca vor fi informati pe parcurs despre actiunile ce vor urma, in acelasi timp juristii Uniunii fiind intr-o sedinta in care se pregateste documentul in baza caruia sa fie declansata suspendarea lui Traian Basescu.
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai este dezamagita de cei responsabili cu redactarea Raportului MCV, considerand textul ca fiind incorect, drept pentru care i-a scris sefului CE, domnului Jose Manuel Barroso, cerandu-i sa arate care sunt sursele de informare ale Comisiei, dar si pentru a reclama ca Romania este tratata ca o colonie de catre o seama de functionari prost informati, potrivit unui comunicat de presa.
realmente, aici au fost informati de catre colegii de la PDL ca o sa schimbam judecatorii Curtii Constitutionale. ... S-a vorbit foarte mult aici, la Bruxelles si au fost informati de catre colegii de la PDL despre faptul ca nu vom respecta deciziile Curtii Constitutionale.
Si inainte de a semna contractul cu agentia de turism trebuie sa va informati astfel incat vacanta sa nu se transforme intr-un calvar. ... De asemenea, trebuie sa va informati despre tipul unitatilor de cazare, adresele si categoriile de clasificare ale acestora, serviciile de masa oferite.
Scheele a mai spus ca romanii sunt unii dintre cei mai prost informati europeni despre ceea ce inseamna Uniunea si de aceea asteapta ca toate problemele lor sa fie rezolvate o data cu integrarea din 2007.
Am facut un sondaj in randul acestora din urma, pentru a vedea daca sunt sau nu informati cu privire la aceste modificari, in special daca stiu cum se vor intocmi monetarele la sfarsitul zilei, registrul de casa si daca trebuie modificate casele de marcat fiscale.
In acel caz, tot societatile de asigurari trageau ponoasele, din cauza ca asiguratii nu erau bine informati de catre agentii de pe strada, a mai precizat Onofrei.
Specialistii mai recomanda ca, pentru a nu va simti prea stanjenit si pentru a nu face o impresie proasta din prima zi, sa va informati despre programul de lucru, de la superiori, si sa fiti punctual(a).
Specialistii www.121.ro recomanda ca in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, decideti sa va retrageti din procesul de selectare sa informati angajatorul despre acest lucru.
Mai mult decat atat, pentru ca potentialii clienti sa fie cat mai corect informati asupra cursurilor de schimb valutar, operatori economici ce desfasoara activitati de schimb valutar sunt obligati ca, inainte de operatiunea efectiva de schimb valutar, sa informeze consumatorul, atat verbal, cat si in scris, asupra cursului practicat.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
Înainte de contractarea unui credit în acest sens, informati-va daca e mai avantajos unul special conceput pentru vacanta sau unul pentru nevoi nenominalizate.Produsele bancare sunt pe zi ce trece mai performante si mai diversificate.
„Reprezentantii firmelor trebuie informati care sunt obligatiile producatorilor si furnizorilor de servicii, dar trebuie sa aratam si care sunt drepturile consumatorilor“, a explicat Tereza Vladu-Suvaina, director în cadrul Camerei de Comert si Industrie „Oltenia“ si coordonatorul proiectului.
google-analytics.com