Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (2.85 secunde)
Spre exemplu, Directia de Munca si Protectie Sociala nu are nici director, nici adjuncti - sau, daca are, sunt complet absenti de la locul "faptei".
Cazacu ramane pe postul de director operationalDe asemenea, in functie de cresterea numarului de pasageri, se intentioneaza cresterea capacitatii de parcare a autoturismelor, de la 200 de locuri, cat exista in prezent, la circa 600, extinderea urmand sa fie insotita si de un sistem de taxare si monitorizare, in prezent, parcarea automobilelor in incinta AIMK fiind gratuita.
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
De asemenea, Gheorghe Dinca, director adjunct la Directia pentru Siguranta Alimentelor a confirmat ca, vineri, a venit instiintarea privind demiterea din functie. ... Voi respecta legislatia si voi sustine concursul pentru ca intr-un an am dat de trei ori concurs pentru acelasi post de director.
Despre acesta reamintim ca a fost director al societatii Neptun Olimp, un liberal apropiat de presedintele Viorel Oleniuc, doar ca, la un moment dat, PNL Mangalia a decis suspendarea sa. ... Domnule Diaconu, de patru luni nu mai sunteti director la societatea Neptun Olimp, cu ce va ocupati?Mircea Diaconu:
Pedelista Mireille Radoi este de marti noul director al Bibliotecii Central Universitare. ... "Biblioteca Centrala Universitara are, din data de 16 noiembrie a.c., un nou director general:
Ca urmare a reanalizarii actului normativ, membrii Colegiului Director al DGASPC au aprobat vinerea trecuta infiintarea a sapte posturi de manager de caz, in afara celor 1.155 existente.
• De la ora 10.00, Vanghelie si membrii delegatiei sale merg la Departamentul de Stat al SUA, unde se intalnesc cu Jay Burgess, director pentru Afaceri Europene si Administrarea Comertului International si Ryan Barnes, expert pentru relatia cu Romania, din cadrul Departamentului de Comert al SUA.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Asta in conditiile in care, spun ei, Vasile Blaga, care era vazut ca succesorul lui Boc, ar fi dat de inteles in sedinta Colegiului Director ca nu este dispus sa-si anunte o candidatura.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Comisia a hotarat ca alegerea lui Mihai Lupoae in acest post incalca Legea nr. ... Alta decizie a CNVM este Ordonanta nr.
Florin Uzumtoma a dat in judecata Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ), cerand reincadrarea sa in functie si daune pentru afectarea imaginii dupa revocarea sa din functia de director Cai Navigabile.
Druta Ioan - director executiv adjunct a declarat un venit din salarii in suma de 91.511 lei, adica peste 7.600 de lei pe luna;
In cursul zilei de azi, Lucian Lotreanu (foto), fostul director al Companiei Nationale de Radiocomunicatii Navale RADIONAV S. ... Odata cu luarea diplomei de economist, Lotreanu a obtinut si functia de director general.
Cristian Sorel Tabara a fost declarat admis in urma concursului pentru ocuparea postului de director al Departamentului Film din cadrul Directiei Programe a Televiziunii Publice, care a avut loc in data de 21 septembrie.
Incepand cu luna februarie, Giulio Simonelli a preluat functia de director general al Banca Italo Romena, unul dintre jucatorii mici de pe piata bancara din Romania.
Giga TV are un nou director general, Radu Preda, seful Finantistilor Radu Preda, fost redactor-sef la Saptamana Financiara si actual director al saptamanalului Finantistii, va prelua conducerea televiziunii Giga TV, controlata indirect de Gheorghe Stefan, cunoscut sub numele de Pinalti.
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune. ... De asemenea, Plenul Parlamentului l-a validat si pe Ovidiu Miculescu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
google-analytics.com