Cautare

2011 de rezultate pentru "nr telefon deranjamente telekom tg mures" (4.66 secunde)
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu-si merita locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
nu raspund la telefon.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie. Deputatul Laszlo Borbely, presedintele Consiliului Reprezentantilor Teritoriali UDMR Mures, a avertizat ieri ca, in caz contrar, filiala isi va muta birourile in fata Primariei.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila. Potrivit hotararii judecatoresti, imobilul de pe Strada Brailei nr.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
Fostul primar din comuna mureseana Band, Florian Vaidean, a declarat ieri ca a plecat din PD la Partidul Conservator de teama sa nu ajunga la PSD, potrivit unor zvonuri care circulau atunci in Mures privind discutiile dintre democrati si social democrati, transmite NewsIn.
Reprezentantii romanilor din Covasna, Harghita si Mures, intruniti la Izvorul Muresului pentru a contracara adunarea maghiarilor care doresc autonomia pe criterii etnice a Tinutului Secuiesc, au adoptat sambata o declaratie prin care cer ajutorul autoritatilor centrale.
Scriitorul si publicistul Mircea Dinescu si-a anuntat public, sambata seara, la Targu-Mures, sustinerea pentru candidatul UDMR la Primaria municipiului, actualul ministru al Dezvoltarii, Laszlo Borbely.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
google-analytics.com