Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.00 secunde)
Invatamantul si sistemul de asistenta sociala sunt prioritatile bugetului judetului Dolj in acest an, in timp ce din lista de investitii cei mai multi bani sunt alocati reabilitarii Aeroportului din Craiova.
In contextul actualei crize financiare, evenimentul s-a dorit un sprijin real pentru mediul de afaceri, in cadrul actiunii fiind dezbatute multiplele modalitati de asistenta de care pot beneficia agentii economici atat la nivel european, cat si pe plan national si local.
AmosNews Regimul inchis Extras din HG nr. 1897/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr.
Asistenta, condamnata la inchisoare Judecatoria Sectorului 6 a dat verdicul in dosarul incendiului din 16 august 2010, in urma caruia au murit 6 bebelusi.
Rambursarea contravalorii serviciilor medicale, a medicamentelor si dispozitivelor medicale intr-un stat UE a pacientilor asigurati in Romania Executivul a aprobat o hotarare care prevede ca persoanele asigurate in sistemul de asigurari obligatorii de sanatate din Romania care se deplaseaza intr-un alt stat membru UE pot beneficia de rambursarea contravalorii serviciilor medicale, a medicamentelor si dispozitivelor medicale in conformitate cu legislatia statului in care se acorda asistenta medicala.
- Cum era in urma cu 25 de ani asistenta medicala de urgenta? - Erau ambulante, dar cu o dotare minima si, adesea, cu personal insuficient pregatit pentru asistenta de urgenta, fara echipamente speciale pentru descarcerare. Erau ambulante gen Dacia break si TV-uri.
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
Conform IGI, statul asigura asistenta medicala primara si de urgenta, precum si asistenta medicala si tratament gratuit in cazuri de boli acute sau cronice. ... Minorii merg gratuit la activitati de adaptare culturala si pot beneficia oridecateori este nevoie de consiliere si asistenta psihologica.
Zelenski multumeste SUA pentru asistenta militara si economica. SUA acorda asistenta militara in valoare de 800 milioane de dolari Ucrainei. Biden a anuntat asistenta economica directa de 500 milioane de dolari Kievului.
Ce ar fi trebuit insa sa munceasca pe 5 octombrie, la pornirea noului sistem de alimentare cu apa, si ieri, 16 octombrie, angajatii firmei Lefman SRL, in santier a fost facut de angajatii Regiei Autonome de Apa, chemati, oficial, sa acorde "asistenta" tehnica, iar neoficial - sa rezolve treaba altora.
Cum puteti recunoaste incercarile de frauda Daca ati primit un SMS sau un telefon, chipurile din partea unui reprezentat al companiei de telefonie mobila la care sunteti abonat, si nu stiti daca este frauda sau nu, iata cateva indicii:
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
La nivel local, sediul se afla pe strada Brestei nr. 97, iar detalii se pot obtine la telefon 0251/421.659. ... În Craiova functioneaza Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) - cu mai multe informatii la telefon:
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
google-analytics.com