Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon 0268241014" (2.90 secunde)
"Teodor Melescanu a fost amenintat la telefon de presedintele Traian Basescu, cu un limbaj care nu poate fi reprodus la un post de radio sau in presa.
Corina Dragotescu a relatat sambata in emisiunea "3X3" de la Realitatea TV cum a primit un telefon din partea lui Ion Iliescu in care acesta a facut-o "ticaloasa". "Eram mirata", povesteste jurnalista, "nu stiam cine e la telefon.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa". ... "Nu stiam cine e la telefon.
Mircea, uite, asa cum il vedeti, cand pune mana pe telefon ii raspunde Berlusconi, si stie si cine e si ii si raspunde! E mare lucru sa ti se raspunda la telefon si pe criza asta asta e mare lucru, sa stiti, mare lucru!", a spus Hrebenciuc.
Cand am iesit din studio, Mircea Badea nu asculta, ca de obicei, la telefon indicatiile pe cine sa injure si pe cine nu.
Si slugile de la ANI, slugile lui Basescu, s-au gasit sa dea un comunicat in care sa declare sus si tare incompatibilitatea mea, fara ca inspectorii de integritate sa-mi dea un telefon si sa-mi puna o singura intrebare.
"Bai baiete, trebuie sa te mai maturizezi!" Ion Iliescu a povestit, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca a primit un telefon din partea lui Traian Basescu, care ii cerea presedintelui de onoare al social-democratilor "sa ii dea voie" lui Marian Sarbu sa accepte functia de ministru al Muncii in Guvernul Boc.
Ce ati scris despre mine in Cotidianul despre o intalnire de doua minute cu Condoleazza Rice au fost niste minciuni ordinare, nu ati avut amabilitatea de a da un telefon. ... De ce nu mi-ati dat un telefon?
Votul vine prin telefon, chiar in plen. ... Hrebenciuc se plangea la Realitatea TV, ca dupa ce ajunge la o solutie negociata cu PDL, vine un telefon de sus de tot si toata negocierea pica.
Geoana le-a spus colegilor ca nu a dat niciun singur telefon in filiale pentru a schimba decizia, in schimb Victor Ponta i-a sunat pentru a ii convinge sa "dea votul asta nenorocit".
Presedintele PSD a explicat ca a discutat la telefon cu premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu pentru ca are "o relatie mai mult decat civilizata". ... Eu am vorbit la telefon cu dl Ungureanu pentru ca avem o relatie mai mult decat civilizata.
Nu e nici un fel de problema ca l-a sunat, ci continutul acelei convorbiri si mesajul dat, le spune tuturor procurorilor si probabil si serviciilor, i-am dat telefon si l-am amenintat. Continutul conteaza, nu faptul ca a dat telefon, ca nu e interzis nimanui.
Intrebat daca a avut discutii pe aceasta tema cu liderii UNPR si ALDE, presedintele PSD a spus ca a discutat cu ei la telefon inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. "Am avut o discutie destul de lunga la telefon si impreuna am agreat acest tip de acord.
Poate cauta cineva in EXIF si vede si ce telefon s-a folosit, eventual ora, localizarea si alte asemenea. ... Acum, daca e pe lista donatorilor, s-ar putea sa i se raspunda mai repede la telefon prin biroul vreunui consilier prezidential.
L-am gasit cu greu la telefon. ... Despre asta mi-a spus si la telefon. Planul e prabusirea Guvernului si formarea unui Guvern condus de un tehnocrat si sprijinit de PNL, USR, PMR, UDMR â€" si de ce nu?
In acest sens, structurile de primire turistica sunt obligate sa afiseze la loc vizibil numarul de telefon al conducerii agentului economic care detine sau administreaza respectivul local sau hotel.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi.
Georg Bernsau sunt Zeilweg 42, D-60439 Frankfurt am Main, telefon 0049 69 963761 130, fax 0049 69 963761 145.
Sa presupunem ca sunam de pe fixul de acasa catre un telefon mobil. Traseul apelului este urmatorul: de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
google-analytics.com