Cautare

892 de rezultate pentru "nr tel fix zamfira virgil" (3.06 secunde)
VIRGIL de 47 de ani, din jud. ... Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor le cerceteaza in stare de libertate pe Cristina Zamfira Serbanescu, de 30 ani, administratora unei societati comerciale si pe Anca Cristina Paruschi, de 39 ani, director economic, ambele din Constanta, care in numai o luna de zile, in perioada iunie- iulie 2005, au reusit un tun de circa un milion euro.
Antrenorii Aurelian Rosca si Marius Danulet au apreciat evolutia buna a sportivelor Monica Sarbu, Diana Branzan, Ana Tanasie, Hermina Stoicanescu, Liliana Orza, Iulia Andrei, Alexandra Andrei, Ionela Gherman, Larisa Zamfira, Oana Buca, Alexandra Ciuca, Florentina Craiu, Camelia Juganaru, Stefania Stefan, Alexandra Preduca si Alina Ilie si privesc cu incredere catre faza finala.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
- Maia MORGENSTERN - Aneta Duduleanu - Carmen TANASE - Zoia - Adriana TRANDAFIR - Fraulen - Virginia ROGIN - Lena - Manuela HARABOR / Ioana ANCEA - Colette Duduleanu - Tudor ISTODOR - Mircea Aldea - Diana CAVALLIOTI - Wanda Serafim - Gabriel FATU - Ianache Duduleanu - Doina TEODORU / Andreea CHIRITESCU - Margareta Aldea - Ionut CIOCIA - Georges Duduleanu - Cosmina DOBROTA / Mariangela COLDEA - Zamfira - Costume :
De parca nu aveam destule bube pe capetele noastre amarate, vestea despre cumplitul asasinat comis de catre Luminita Zamfira Solcan a cazut ca un trasnet.
Acum patru ani, Frunzulica a fost ales deputat PSD in colegiul uninominal nr.7 din Olt cu 11.205 voturi. ... Cinteza a fost ales in colegiul uninominal 4 din Circumscriptia electorala nr.
De asemenea, ANRC asteapta si o scadere, chiar sub 10 centi, a tarifelor pentru apelurile de pe mobil pe fix. ... de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Plansa de bord a fost eliminata, iar ansamblul functiilor oferite de aceasta a fost regrupat pe consola centrala si pe centrul fix al volanului. ... Comenzile pentru avarii, lumini, stergatoare, claxon si cruise control se gasesc pe centrul fix al volanului.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac. ... Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
Tel maitre tel valet. Tare trebuie sa se simta bine impreuna. Deci, sa le facem o rezervatie. Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte.
Ori de cate ori observati ca produsele cumparate nu sunt corespunzatoare calitativ, puteti reclama acest lucru la Protectia Consumatorului, la tel. 0800.080.999, sau la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara pentru Siguranta Alimentelor, la tel.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. 1-3, sectorul 2, Bucuresti, tel.: ... Actiunea se face in conformitate cu prevederile HG nr. 577/2002 - privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr.
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel : 0240-543.111; Din aceasta locatie vor fi supravegheate unitatile turistice din localitatile:
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
google-analytics.com