Vestea revenirii trupei Depeche Mode in Romania a fost extrem de bine primita de fani, acestia grabindu-se sa-si achizitioneze biletele pentru unul dintre cele mai asteptate show-uri din aceasta primavara.
Inca de la punerea in vanzare a acestora, categoria Gazon A a fost cea mai solicitata, fiind in prezent aproape de epuizare. Depeche Mode va concerta la Arena Nationala din Bucuresti, pe data de 15 mai 2013.
"Experientele anterioare ne-au aratat ca cele mai cautate bilete pentru acest gen de concerte sunt in categoriile care ofera loc in picioare.
Cum cei mai multi fani isi doresc sa fie cat mai aproape de trupa preferata, biletele din Gazon A sunt cele mai solicitate, astfel ca in mai putin de o luna de la anuntul oficial al evenimentului, acestea au fost achizitionate aproape in totalitate. Recomandarea mea pentru cei care isi doresc sa mai prinda un loc in fata scenei este asadar sa se grabeasca", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013 pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro la mai multe categorii de preturi: 135 (Gazon B), 245 (Gazon A), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza.