Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (3.33 secunde)
Pandurii si Petrolul au remizat in primele meciuri, acasa, 1-1 cu Hapoel Tel Aviv si Vitesse Arnhem, iar sansele lor de a trece de aceasta faza sunt reduse.
Unde gasiti magazinele Trends by Adina Buzatu in Bucuresti: ... Calea Victoriei nr. 83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE:
Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Elena AVRAM - Cluj tel: ... Maria GIURGIU - Cluj tel: 0264-552.740 mobil: 0744- 470.069
Astra va intalni in turul trei echipa slovaca Trencin, Pandurii dau piept cu Hapoel Tel-Aviv, iar Petrolul intalneste Vitesse Arnhem.
Mai precis, Max Brod, netinand cont de ultima dorinta a prietenului sau a pastrat aceste manuscrise, pe care le-a salvat, in 1939, cand s-a refugiat la Tel Aviv, dupa invadarea Cehoslovaciei de trupele naziste.
Nu este o carte de calatorii, ci descrierea unui pelerinaj in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca pelerinajul se distinge de o calatorie obisnuita prin faptul ca nu urmeaza un plan sau un itinerar prestabilit, nu si propune un anumit tel sau un scop limitat, ci poarta adevaratul sens in el insusi caci se bazeaza pe un impuls tainic ce opereaza in doua planuri:
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Lucrarile Congresului National al Partidului Social Democrat au adunat in Sala Palatului din Bucuresti inreaga suflare reprezentativa a celui mai important partid de opozitie din Romana Liderii nationali ai PSD s-au adunat, ieri, la Bucuresti pentru a-si alege noua conducere pentru urmatorii doi ani.
Astfel, putem intelege comportamentul unor diplomati occidentali, precum si a unor ambasade din Bucuresti, de incurajare a unei disidente active fata de regimul politic al lui Nicolae Ceausescu, precum si monitorizarea evolutiilor politico-diplomatice, economice, sociale si militare ale Romaniei socialiste.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Declaratiile fiscale completate de contribuabili din Bucuresti in mod eronat, cu sume exprimate in moneda nedenominata, au dus la o crestere artificiala a obligatiilor de plata cu o valoare estimata la 6.000 de miliarde de lei vechi, a declarat ieri directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti, Cristian Stoian.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU:
In acest week-end se desfasoara targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... De la Cristiana Stoian aflam ca aceasta organizeaza de patru ani aceste targuri hand-made.
Puteti citi in continuare petitia cetateanului Andrei-Eugen Stoian. ... Intr-o tara in care fiecare oras are zeci de mii de caini maidanezi (intre 50.000-100.000 in Bucuresti) si mii de persoane muscate in fiecare an (mai mult de 8000 in Bucuresti), se aproba o lege (131 voturi pentru vs.
Ion Istrate) Text preluate din vol. ... 1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... Scoala cu clasele I-VIII nr. ... I-IV, 1954-1958) si Scoala cu clasele I-VIII nr. ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole. ... Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
google-analytics.com