Cautare

3474 de rezultate pentru "nistor ioan iasi" (2.72 secunde)
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila, a anuntat ieri, in deschiderea sedintei de plen a Senatului, ca initiativele legislative aflate pe ordi-nea de zi nu vor fi supuse votului la inceputul sedintei, din cauza grevei soferilor senatorilor.
Nistor '4 Echipele de start: ... Stoica, Nistor, Chipciu (cpt.) - D. ... Ioan Ovidiu Sabau Stadion: Arcul de Triumf (Bucuresti) Arbitru:
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Vlad Nistor, directorul Institutului Diplomatic Roman, considera ca informatiile care ajung la Comisia Europeana, dinspre Romania, fac parte dintr-o strategie a lui Traian Basescu. Nistor sustine ca, la nivel institutional, PDL a avut mai mult timp pentru a stabili relatii cu oficialii europeni si au accesul facilitat.
Propunerea MAE pentru postul de ambasador al Romaniei in Qatar, Valeriu Nistor, a fost respinsa astazi de comisiile reunite de politica externa in lipsa unei minime pregatiri diplomatice a candidatului, informeaza NewsIn.
  Bani din vânzari de masini Putini îl cunosc pe Mircea Nistor. ... Desi manager de succes, Mircea Nistor nu vrea sa iasa în evidenta: ... Dupa calculele noastre, Mircea Nistor câstiga în jur de 4.000 de euro pe luna, daca luam în considerare si dividendele.
  Bani din vânzari de masini Putini îl cunosc pe Mircea Nistor. ... Desi manager de succes, Mircea Nistor nu vrea sa iasa în evidenta: ... Dupa calculele noastre, Mircea Nistor câstiga în jur de 4.000 de euro pe luna, daca luam în considerare si dividendele.
Presedintele executiv al Federatiei din Invatamant "Spiru Haret", Marius Nistor, a sustinut in fata manifestantilor adunati in Piata Victoriei, ca daca sindicalistii se opresc aici, nu se rezolva nimic, propunand intrarea in grva generala din 31 mai. ... A trecut vremea alegerilor prezidentiale", a spus Marius Nistor.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Nistor in repriza a doua. ... La finalul primei reprize, Claudiu Voiculet s-a accidentat si a fost inlocuit cu Nistor. ... Popescu - Ungurusan, Oita, Melinte, Rada - Nistor, Cristea, Lupu - Roberto, Voinea, Grigoras.
S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu!
Avem deci toate motivele sa credem ca si-ar fi dorit un compromis, o solutie mai flexibila la PG si DNA, nu procurori inabordabili de tipul Morar sau Nistor. ... Morar si Nistor raman, justitia independenta castiga timp. ... Morar conduce mai departe PG, Nistor e la DNA .
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
Democratul Ioan Onisei, care intre 2000 si 2004 a fost membru al Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, si-a pierdut statutul de parlamentar in aceasta legislatura.
Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola. Julie s-a nascut la Iasi si a ajuns prima data in Republica Congo, de unde e tatal sau, la varsta de 17 ani.
google-analytics.com