Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (3.60 secunde)
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca setul de principii convenit va fi in functie de sistemul european de salarizare, precum si de cel de echivalare a functiilor in grilele de salarizare, ca in statele Uniunii Europene.
Vicepremierul Dan Nica a declarat ieri, dupa ce a participat la intalnirea cu sindicatele din invatamant, ca executivul intentioneaza sa preia grila de salarizare a bugetarilor din Germania, deoarece aceasta este "eficienta si reprezinta un model functional".Potrivit lui Nica, salarizarea bugetarilor se va face, conform unor grile intre salariul minim si cel maxim, cu pastrarea raportului intre acestea existent in Germania.
Vicepremierul Dan Nica, ministrul Administratiei si Internelor, care a votat la sectia 52 de la Liceul "Tudor Vianu" din Capitala. ... Acesta este mesajul meu", a spus Dan Nica.
Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat, miercuri, ca un numar de 1225 de posturi nu vor mai fi ocupate si a anuntat comasarea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici cu Institutul National de Administratie, precum si alte reorganizari.
Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat, miercuri, ca un numar de 1225 de posturi nu vor mai fi ocupate si a anuntat comasarea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici cu Institutul National de Administratie, precum si alte reorganizari.
La acoala de Vara de la Costineati, Elena Udrea, a declarat ca democrat-liberalii ar putea sa il schimbe din functie pe ministrul Administratiei ai Internelor, Dan Nica, pentru faptul ca Directia Generala de Informatii ai Protectie Interna (DGIPI) s-ar fi implicat in lupta electorala.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a afirmat ca el va fi propus de premierul Emil Boc pentru ministerul de Interne, in cazul in care PSD nu desemneaza pe cineva in locul lui Dan Nica.
El a afirmat, dupa anuntul referitor la iesirea din Guvern a ministrilor PSD, in cazul in care Dan Nica va fi revocat, faptul ca nu crede ca premierul Boc va renunta la propunerea de revocare.
Va revine intreaga responsabilitate pentru intentia anuntata de premierul Emil Boc privind remanierea Viceprim-ministrului si Ministrului Administratiei si Internelor Dan Nica si mai ales pentru consecintele de o gravitate deosebita pe care aceasta le-ar putea avea in plan politic, economic si social.
Premierul Boc a prelungit astazi, termenul dat Partidului Social Democrat pentru a desemna un inlocuitor pentru Dan Nica la Ministerul de Interne, precum si pentru functia de vicepremier.
Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca decizia premierului Basescu/Boc de a-l demite pe ministrul Dan Nica a reprezentat de fapt un gest disperat de musamalizare a raportului Comisiei Udrea.
Fostul ministru al Internelor, Dan Nica, a facut o dezvaluire spectaculoasa la Realitatea TV, el afirmand ca turismul electoral nu s-a practicat doar pe teritoriul Romaniei, la ultimele randuri de alegeri, ci si peste hotare.
Întrebat cum a fost posibil sa se reduca pierderi de milioane de lei într-un timp atât de scurt si de ce s-a putut abia dupa privatizare, directorul economic al fabricii, Cornel Nica, a precizat: ... De aici si reduceri de cheltuieli cu utilitatile", a adaugat Cornel Nica.
Întrebat cum a fost posibil sa se reduca pierderi de milioane de lei într-un timp atât de scurt si de ce s-a putut abia dupa privatizare, directorul economic al fabricii, Cornel Nica, a precizat: ... De aici si reduceri de cheltuieli cu utilitatile", a adaugat Cornel Nica.
Directorul adjunct al societatii, Cornel Nica, a declarat ca Westman nu s-a mai intors din Suedia de la sfarsitul anului trecut. ... A anuntat ca se retrage", a lamurit Nica situatia. ... Numai luna trecuta am platit doua milioane de lei", a mai spus Cornel Nica.
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Circa 770 de angajati ai Postei Romane au fost concediati, notificarile fiind transmise in cursul diminetii de joi, iar cei cu vechime de pana la cinci ani nu vor primi salarii compensatorii, a declarat ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, citat de NewsIn.Nica a precizat ca au fost desfiintate cele opt directii regionale si sase oficii zonale de sector din Bucuresti, iar sucursala "Servicii integrate"
Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, a dat declaratii in fata instantei din Atena, acolo unde judecatorii analizeaza cererea de extradare a fostului primar al Capitalei.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Mai mult, democratii, dupa cum ne-au dat asigurari surse de incredere din cadrul PD, au gasit si un inlocuitor, in persoana consilierului local municipal democrat Constantin Chirila.
google-analytics.com