Cautare

360 de rezultate pentru "nedelcu trandafir bul grivitei 72" (7.62 secunde)
"La lustratie intra si un domn care, probabil, va refuza sa semneze...", a adaugat Orban, facand aluzie la presedintele suspendat Traian Basescu. (Diana Nedelcu)
Premierul a mai apreciat ca speculatiile potrivit carora PSD si PD ar negocia inaintarea unei motiuni de cenzura care sa vizeze Cabinetul Tariceanu sunt contrazise de cele doua partide, calificand problema ca fiind "neimportanta". (Diana Nedelcu)
Scrisoarea nu a fost data publicitatii, a explicat secretarul de stat, deoarece problemele erau deja in curs de rezolvare. (Diana Nedelcu)
Potrivit comunicatului, raportul vine in completarea unui alt document similar pe care PIN l-a trimis tuturor europarlamentarilor la inceputul acestei saptamani si care "dezvaluie modalitatea prin care un grup de lideri UDMR exploateaza votul etnic in interesul lor personal, dobandind astfel voturi, putere si averi fabuloase". (Diana Nedelcu)
In judetul Dambovita, Anton Nedelcu, participant la campania electorala a democrat-liberalilor si membru al organizatiei comunale PDL din comuna Dragomiresti a murit dupa ce a fost injunghiat de un cetatean din localitate.
Nedelcu Anton, in varsta de 68 de ani, care facea parte din caravana PD-L, a incercat sa-l dezarmeze, moment in care a fost injunghiat mortal de Carstea Gheorghe.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta doamnei Mariana Nedelcu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
Celor patru lideri ai UNPR li se vor adauga opt vicepresedinti, cei mai multi dintre ei fiind din randul celor 24 de parlamentari (18 deputati si 6 senatori): Eugen Nicolicea, Liviu Campanu, Valeriu Steriu, Ioan Munteanu, Sorin Chivu, Ovidiu Marcuteanu, Vasile Nedelcu.
Este vorba despre nume precum Sorin Serioja Chivu, Vasile Nedelcu sau Constantin Chivu, precizeaza sursele politice. De asemenea, potrivit acestora, Liviu Campanu, fost liberal si fost uneperist, este in tratative avansate de inscriere in PC.
Presedintele Comisiei de afaceri europene din Senat, Vasile Nedelcu, este doctor in medicina veterinara, iar senatorul Nicolae Dobra a obtinut doctoratul in stiinte militare.
Numai ca, din cauza acordului pe care PSD il are cu UNPR, senatorii si deputatii uneperisti isi vor pastra colegiile, Sova a fost nevoit sa renunte la a candida in Calarasi, cedand colegiul pe care il viza senatorului UNPR Valentin Nedelcu.
Ioana Nedelcu) Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este fara indoiala o greseala si ca este o situatie nefireasca in PSD, care trebuie rezolvata in cadrul Comitetului Executiv.
250 de falimente in Dolj Potrivit informatiilor furnizate de Laura Nedelcu, purtatorul de cuvant al Tribunalului Dolj, instantele sectiei comerciale au avut anul trecut in lucru circa 250 de dosare de faliment.
Asteptam sa vedem si reactia celorlalti furnizori - probabil ca si restul se vor alinia", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.
Bogdan Nedelcu se plimba printre trecatori si incerca sa ii convinga sa cumpere trei bratari la un leu. "Buna ziua.
Nedelcu Andreea - Scoala Nr. 29 Mihai Viteazul, Constanta Regiunea Est: Mocanu Alin - Scoala Ion Bancila, Braila Regiunea Vest:
Aceasta decizie a fost luata cu doua voturi "pentru" (Sorin Freciu si Dragos Nedelcu - reprezentantii Realitatea Media) si o abtinere (Alexandru Iacobescu - reprezentantul Asesoft).
Aceasta decizie a fost luata cu doua voturi "pentru" (Sorin Freciu si Dragos Nedelcu - reprezentantii Realitatea Media) si o abtinere (Alexandru Iacobescu - reprezentantul Asesoft).
google-analytics.com