Cautare

3132 de rezultate pentru "lista abonati adjudeni" (2.78 secunde)
James Hubley a mai explicat ca pe masura ce operatorul de telefonie mobila isi va extinde serviciile 3G, RomTelecom va iesi din aceasta afacere, iar cei 21.000 de abonati nu vor mai avea acces la servicii de telecomunicatii.
Grosul pietei e format din operatorii de telefonie mobila, 42% revenind Romtelecom si 4.9% furnizorilor alternativi. La 31 decembrie 2005, numarul total de abonati la telefonia fixa depasea 4,3 milioane.
Bratianu pana la Podul de Butelii), in Navodari (finalizat in proportie de o treime din totalul viitorilor abonati) si in Medgidia (aproape finalizat).
In alta ordine de idei, societatea Electrica este una dintre societatile care au introdus noul sisteme de plata ce asigura rapiditate si o mai mare comoditate pentru abonati.
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
In timp ce factura lunara pentru cei abonati la cismea ajunge la 50.000 de lei, satenii bransati la retea sunt nevoiti sa plateasca aproximativ acelasi pret precum craioveanul de rand, intre 15-20.000 de lei pe metrul cub.
Printre cei care au depus cererile se numara producatori care au livrat laptele la procesatori, dar si producatori care au vandut laptele pe piata libera la abonati, la scoli sau institutii publice prin vanzari directe.
De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Acest lucru inseamna, daca hotararea va fi adoptata, ca Romtelecom va avea sapte mii de noi abonati. "Vom solicita sa se respecte legea concurentei, si sa se ofere sanse egale tuturor agentilor economici din domeniu de a patrunde pe aceasta piata", a mai declarat Ioan Badica.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
In prezent, compania ofera serviciul de Internet Clicknet, care foloseste tehnologia ADSL, insumand peste 150.000 de abonati. Veniturile RomTelecom s-au redus in 2006, in principal ca urmare a scaderii numarului de linii.
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Sute de mii de abonati au renuntat în ultimii ani la serviciile ROMTELECOM, dupa aparitia societatilor de telefonie alternativa si dezvoltarea companiilor de cablu care au oferit gratis servicii de voce.
Costurile vor fi suportate si de operator, si de utilizator Portabilitatea numerelor este un serviciu care permite utilizatorilor de telefonie sa-si pastreze acelasi numar de telefon atunci cand devin abonati ai altor furnizori.
Dintre acestia 67% utilizeaza cartele preplatite, iar 33% (7,5 milioane) sunt utilizatori cu abonament lunar, din care aproximativ 67% reprezinta persoane fizice (5,1 milioane), iar aproximativ o treime sunt persoane juridice (2,4 milioane).Conform raportului ANRCTI in decembrie 2007 se inregistra o crestere cu peste 19% a numarului total de abonati la serviciile de retransmisie a programelor audio vizuale fata de finele anului 2006 crestere datorata in special consolidarii gradului de utilizare a solutiilor alternative la cablu.
In acelasi timp, practica impartirea platii intre abonati, intre cel care suna si cel care este sunat. Aceasta modalitate de facturare, a celui care raspunde, nu va putea fi acceptata decat prin aducerea tarifului de interconectare la zero.
Transilvania Sud are in jur de un milion de clienti, iar Transilvania Nord 1,1 milioane de abonati.
Electrica SA este compusa din Electrica Distributie Muntenia Nord (care deserveste 1,2 milioane de clienti), Electrica Distributie Transilvania Sud (cu un milion de consumatori) si Electrica Distributie Transilvania Nord (cu 1,1 milioane de abonati).
google-analytics.com