Cautare

157 de rezultate pentru "laptop 2 9n 1" (8.13 secunde)
Sau cel mai bun laptop? Sau cea mai tare drona? Lasam deoparte raspunsurile imposibile, pentru ca nu prea mai exista cel mai bun.
Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone. Unul dintre cei mai importanti specialisti in securitate de la F-Secure, Mikko Hypponen, foloseste leucoplast pentru laptopul sau.
Am tablete, e-book, laptop, dar nu pot citi. Pentru cel care vrea sa citeasca, un saptamanal sau o revista lunara e un instrument mult mai bun decat internetul.
"Renunt la telefonul mobil, la laptop sau la tableta? Cati isi vor inchide contul de facebook pentru a-i trimite prin posta iubitului sau iubitei o scrisoare, pe plicul careia sa lipeasca un timbru, asa cum faceam eu in copilaria mea?
A explicat ce simboliza acea fetita cu buciumul (foto 1). ... Mi-a ramas in laptop o pagina din cartea sa de poezie, singurul ei volum tiparit. Poezia se intituleaza Amagire (foto 2).
Intentia era s-o iau la rand, doua zile, multumind fiecaruia, pe indelete, dar langa mine sunt prieteni care nu ma lasa din sechestrul unei sarbatori lungite, ca la romani si sunt in stare sa se arate insultati daca raman prea multa vreme cu nasul in laptop.
De dormit, dupa 2 nopti de chin cand l-am lasat la noi in camera si ne-a trezit la 4 dimineata, am decis sa doarma in sufragerie.
un laptop, un maldar de e-mailuri, un biblioraft si trei tricouri, incepe The Economist. ... A imaginat 1.000 de asociatii civice si 200 de mici afaceri, cu romi talentati intrand in politica, pana cand ar fi devenit reprezentanti de succes ai vietii nationale.
Problemele de vedere constituie o afectiune tot mai frecventa, in special in contextul in care ochii sunt supusi in mod constant luminilor artificiale ale ecranelor de laptop-uri, televizoare si telefoane.
a deseurilor SIGUREC 1, primul de acest tip din Romania. Prin intermediul SIGUREC 1 se pot colecta deseuri constand in:
In ianuarie 2011 el era cazat la etajul 2 al Blocului 2, intr-o camera in care mai dormeau si alti doi soldati.
Magda Marincovici) Calculator, laptop, telefon. Permanent suntem conectati la retele de socializare, cu telefonul la ureche pentru a primi sau a trimite mesaje.
Acum vreo patru ani, era o expozitie IT la Sofitel si faceau foarte insistent reclama, la radio si la televizor, pentru un laptop prezentat acolo.
Se stie ca stam din ce in ce mai multe ore in fata ecranelor fie la televizor, calculator, laptop, fie la tableta.
Premiul I - 19 excursii de un weekend, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Shreck's Adventure din Londra; Premiul II - 19 laptopuri (1 premiu/oras); Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin); Mentiuni clasele V-VIII " 32 de tablete (1 premiu/magazin);
Premiul I - 19 excursii de un weekend, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Shreck's Adventure din Londra; Premiul II - 19 laptopuri (1 premiu/oras); Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin);
Cei care lucreaza la birou mananca mereu pe fuga, de obicei in fata laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute.
Charlie intreaba daca Marte are o piata de capital, daca au laptop-uri, cum se fac bani etc. ... Membrul lui e o jucarica de aproximativ 2 centimetri lungime si doar cativa milimetri grosime.
la laptop, PlayStation, vestiare pe culoar, caiete tip şi staţie radio în şcoală. Nu este vorba despre învăţăceii domnului Trandafir, ci despre cei ai domnului Miclea, ai doamnei Andronescu sau ai domnilor Athanasiu ori Marga.
Militarii lui Putin fura tot ce pot din Ucraina. Un dialog intre un soldat rus si cei de acasa a fost surprins de Serviciul de Informatii din Ucraina.
google-analytics.com