formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile
(Continuare)
Dusmanul din bloc

- In afara de telefonul mobil, mai tinem in preajma noastra si alti vampiri energetici?

- Desigur. Computerul, televizorul, cuptorul cu microunde. Sa stiti ca, dintre acestea trei, cel mai periculos e cuptorul. De ce? O data, fiindca o parte din microundele produse de el raman ca atare in alimentul preparat sau doar incalzit si pot provoca mici arsuri pe tubul digestiv. In al doilea rand, pentru ca are un camp foarte puternic. Cel mai intins pe care am avut eu ocazia sa-l masor avea o raza de 18 metri. Inchipuiti-va un bloc inalt de 36 de metri, unde un singur locatar foloseste un astfel de cuptor cu microunde. Face prapad imprejur, radiaza tot.

- Si televizorul?

- Depinde de tipul televizorului, dar si el ajunge pe la opt, zece, chiar doisprezece metri.

- In ce priveste calculatorul, se considera ca monitoarele cu cristale lichide ar fi mai putin daunatoare decat cele vechi, cu tub. Puteti confirma?

- Nu. Sunt la fel de rele. Sa va dau un exemplu. Acum vreo patru ani, era o expozitie IT la Sofitel si faceau foarte insistent reclama, la radio si la televizor, pentru un laptop prezentat acolo. Se zicea ca e primul din lume fara radiatii. Ei, mi-am luat si eu echipamentul si m-am dus sa vad minunea cu ochii mei. Am gasit pe stand doi studenti. I-am intrebat: "Mai copii, ma lasati si pe mine sa fac un experiment?". Mi-au dat baietii voie. Si ce credeti? Avea de trei ori mai multe radiatii decat computerele obisnuite. M-am intors in ziua urmatoare, insa nu mai era nimic pe standul acela, stransesera tot.
Dispozitivul realizat de mine se aplica pe carcasa computerului, a televizorului, a cuptorului cu microunde si neutralizeaza campurile respective (care persista, desi nu la aceeasi amploare, chiar si atunci cand aparatele nu functioneaza, ba si cand sunt scoase din priza). Consecintele sunt, fireste, benefice asupra sanatatii oamenilor care vin in contact cu ele. De pilda, a apelat la noi un tanar de 26 de ani, plangandu-se de impotenta. Petrecea multe ore pe zi la calculator, de aceea am hotarat ca, inainte de a-i echilibra organismul, sa eliminam radiatiile nocive, asa ca am pus un dispozitiv pe computerul lui. Atat. Iar cu ajutorul aparaturii de biorezonanta i-am facut o evaluare a starii energetice a organelor, inainte si dupa montarea dispozitivului. In zona cu problema lui delicata, am constatat o imbunatatire de 54%. Dar nu numai acolo. Diferente foarte mari - cuprinse intre 39% si 68% - apareau peste tot: la timus (glanda responsabila pentru imunitate), ficat, stomac, intestine, rinichi, inima, circulatia periferica, ochi etc. Dupa ce am obtinut o ameliorare instantanee prin simpla neutralizare a radiatiilor, i-am asezat si pe corp cateva dispozitive de incarcare si echilibrare energetica, iar omul si-a revenit complet in doua saptamani.
(Va urma)