Cautare

411 de rezultate pentru "iorga roxana" (3.45 secunde)
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
"Colegul si prietenul meu Leo Iorga trebuie sa se supuna unei operatii in regim de urgenta pe data de 9 mai 2014. ... El a precizat ca Leo Iorga mai are nevoie de 8.000 de euro pentru aceasta interventie chirurgicala.
Trupa PACT by Leo Iorga si Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - se pregateste sa plece in miniturneul "Trenul pierdut", care va include concerte in Bucuresti (13 aprilie - Hard Rock Cafe), Fagaras (19 aprilie - Casa de cultura) si Sibiu (20 aprilie - Imperium Pub).
Trupa PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - va sustine un concert, duminica, 28 iulie, la Sulina, la Festivalul-concurs organizat de Casa de Cultura Sulina, in colaborare cu Primaria orasului si Consiliul Local Sulina.
Comentariile oarecum rautacioase ale primarului Mangaliei, Claudiu Tusac, dar si alte rumori din municipiu, cum ca liberalul Vasile Iorga ar putea trece la PD-L pentru a-si pastra functia, par sa se adevereasca.
Iar, consilierul PNL Vasile Iorga si-a pierdut locul in Consiliul Local prin trecerea sub steagul PD-L Mangalia", arata, intr-un comunicat de presa, remis din partea Primariei Mangalia, Claudiu Tusac.
Iorga, Istoria romanilor pentru poporul romanesc, Chisinau 1992, pag. ... Iorga, Istoria romanilor prin calatori, Bucuresti 1981, pag. ... Iorga, Romanii de peste Nistru, Basarabia, nr. ... Iorga, Romanii de peste Nistru, Basarabia, nr.11/1992, pag. ... Iorga, Istoria romanilor prin calatori, Bucuresti 1981, pag.
Presedintele Daewoo Heavy Industries Mangalia, Vasile Iorga, este oficial membru al Partidului Democrat Liberal, solicitarea acestuia fiind acceptata, a precizat deputatul democrat-liberal Zanfir Iorgus (foto), presedinte al organizatiei municipale mangaliote. Fost membru PNL, Vasile Iorga mai are de asteptat doar sa ii fie inmanat carnetul de membru PD-L.
Presedintele Daewoo Heavy Industries Mangalia, Vasile Iorga, este oficial membru al Partidului Democrat Liberal, solicitarea acestuia fiind acceptata, a precizat deputatul democrat-liberal Zanfir Iorgus (foto), presedinte al organizatiei municipale mangaliote. Fost membru PNL, Vasile Iorga mai are de asteptat doar sa ii fie inmanat carnetul de membru PD-L.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian "Lacke" Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) - continua seria de concerte Rock Love vineri, 22 martie, I The Artist Studio, in Bucuresti.
Este vorba despre Roxana Han Gatzel, de 31 de ani, handbalista nascuta in Craiova, care a venit de la Valcea definitiv, nu sub forma de imprumut, si a semnat cu SCM un contract valabil pe sase luni, cu optiune de prelungire.
Leo Iorga are nevoie urgenta de o interventie speciala, dupa ce cancerul, descoperit in 2011, a recidivat. ... Noi, familia, il stim pe Leo Iorga - omul.
O trimitem la PDL Roxana Golban, balerina profesionista devenita recent membra a organizatiei Tineterului Social Democrat din Timisoara, apare intr-un pictorial din ultimul numar al revistei Playboy. ... "Nu citesc Playboy si habar nu am cine este Roxana Golban.
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. ... Lucrez cu pietre, pietre vechi si margele vechi", ne-a spus Roxana Ion. ... Ideea e sa fie materiale de calitate", a mai precizat Roxana.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. ... Din pacate pentru ea, magistratii au hotarat, luni, ca fetita sa ramana in continuare in grija tatalui, iar Roxana sa-i plateasa pensie alimentara.
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean. ... Apoi, gazda evenimentului, Roxana Iliescu i-a invitat pe cei prezenti sa se bucure de un concert de zile mari sustinut de Nico.
google-analytics.com