Cautare

3929 de rezultate pentru "hotel sport cluj napoca" (6.09 secunde)
Potrivit lui Andrei Trandafir, vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia, tarifele de cazare in Mamaia vor ajunge din acest weekend la 90 - 110 lei pentru un loc pentru o noapte intr-o camera la un hotel de doua stele, la 200 de lei pentru o noapte intr-o camera la un hotel de trei stele, iar la patru stele un loc de cazare la hotel ajunge, in unele cazuri, la 300 de lei.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret).
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Frumoasa artista a ales sa isi petreaca un weekend prelungit la malul marii intr-un hotel de patru stele din statiunea Venus. Vedeta a ales hotelul Melodia din Venus pentru ca este un hotel intim, departe de agitatia din alte statiuni.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Hotel Gouvia, Hotel Molfetta Beach, un hotel cu plaja privata pentru turistii mai pretentiosi, Hotel Saint Nicholas, un hotel de 3* ce ofera conditii bune de cazare si tarife decente.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca" ... A primit totul de la sport si acum vrea sa intoarca serviciul, mai ales in aceste vremuri tulburi, cand tinerii au cu totul alte preocupari.
CEHIA - PORTUGALIA (Varsovia, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 22 iunie: ... GERMANIA - GRECIA (Gdansk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 23 iunie: ... SPANIA - FRANTA (Donetk, ora 21:45) - TVR si Dolce Sport • 24 iunie:
Hainele sport au devenit tinute sexy. ... Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale. Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
La Cluj se creeaza, dar au un singur accelerator mai nou. ... Cu greu, la Cluj, in 2006, am fost invitat sa tin un curs. Au venit o suta de medici romani radioterapeuti la Cluj.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Echipele lui Mitrea si Nastase s-au intalnit, vineri dimineata, la Hotel Majestic. ... Conferinta organizata la Hotel Majestic, de ISD, pe tema revigorarii stangii romanesti, a constituit doar scena publica de pe care liderii din Kiseleff au dat semnalul unei prime confruntari pe echipe.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
google-analytics.com