Cautare

61371 de rezultate pentru "hhrber josiv din homorodu de jos" (4.15 secunde)
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
In Adevarul a aparut, in urma cu ceva timp, un articol scris de Ionela Stanila si intitulat: ... Muzeul Dunarii de Jos, singurul din Europa care detine o colectie de arta preistorica. Spicuim cele mai importante fragmente din acest articol.
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
"Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Mi-a ramas in cap o scena de la mitingul de sustinere a Monicai Macovei. La un moment dat, cineva din multime a inceput sa strige: "Jos parlamentul, Jos parlamentul!". ... "Jos parlamentul, Jos parlamentul!". ... Nu 'Jos parlamentul'!
Pe pagina de Facebook a Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi a aparut urmatorul text: MUZEUL DUNARII DE JOS organizeaza in perioada 28 - 30 septembrie a XVI-a editie a sesiunii internationale de comunicari stiintifice CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, din evidentele ufologului american Albert S. Rosales, mai multe presupuse intalniri, din anul 1989, cu "umanoizi". Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat 4 intalniri OZN din cele circa 1.200 de cazuri colectate de John Timmerman, fost trezorier al Centrului de Studii OZN (Center for UFO Studies - CUFOS) infiintat de J. ... Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D.
FARCAS In articolul de saptamana trecuta am inclus marturiile capitanului comandor in retragere Mihai Barbutiu, privind doua intalniri dramatice pe care le-a avut, ca pilot militar, cu obiecte zburatoare neidentificate.
"In ce masura, timp de 20 de ani, aliantele facute doar cu un scop de a da pe cineva jos au avut eficienta? ... Ea crede ca nu este suficient sa-i dai jos pe Emil Boc si Traian Basescu si ca trebuie sa vii cu ceva in loc.
Deputatul PNL Adriana Saftoiu, fosta consiliera a presedintelui Basescu, a declarat la RFI ca nu este suficient ca Boc si Basescu sa fie dati jos de la putere.
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Romanul care face turul lumii, pe jos, cu camera in mana: 11 tari parcurse in 8 luni Tanarul roman care a pornit, in luna februarie, sa faca turul lumii pe jos, a ajuns luna trecuta in Bucuresti.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.
google-analytics.com