Cautare

8621 de rezultate pentru "fonduri europene transplant organe" (6.29 secunde)
In subordinea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) functioneaza doua agentii de plati care vor gestiona fonduri comunitare - APIA si APDRP.
- Cel mai bun produs in materie de ministru al Sanatatii al semnatarilor acestei motiuni este nepotul mafiei medicamentelor, este cel care a blocat programul de transplant trimitandu-i pe romani sa-si caute sansele de supravietuire in strainatate.
Aurelia facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu o echipa de transplant la Oradea, pentru recoltarea unui ficat. Fata se afla in avion ca voluntar in cadrul programului de transplant.
A fost nevoie de o pauza vocala si de un transplant de ficat, pentru ca el sa isi revina si sa se intoarca in concerte. ... Un nou transplant, de data aceasta de rinichi!
E un transplant de eu, eu cel de-atunci in trupul meu si mintea mea de acum. Si cand scriu aceste randuri, imi dau seama ca am nevoie de acest transplant imaterial poate doar pentru un nou inceput.
Alex - primul copilas care a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem. ... primul transplant cu celule stem proprii provenite din sangele ombilical.
Pana in prezent, un numar de 5 vieti au fost salvate in urma procedurilor de transplant de celule stem de la donator neinruditi realizate in unitatile sanitare romanesti.
Catalin Pivniceru este medic specialist chirurgie generala la Spitalul "Sfanta Maria" din Bucuresti, iar Sorin Ianceu (37 de ani) este medic chirurg la Spitalul Municipal din Beius si face parte din echipa de transplant a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea.
Leonida Gherasim, membru de onoare al Academiei Romane, apoi sunt prezentate o serie de comunicari ale Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic "Dan Setlacec" condus de prof.
prelucrarea unei portiuni de cordon, prelucrarea, izolarea si extragerea celulelor stem, purificare ADN mama si copil, pachet de asistenta la transplant si un pachet de 101 teste genetice si are un pret estimativ de 2000 Euro.
Nu exista transplant renal facut la 16 ani si pacientul sa fi decedat cu acelasi rinichi la peste 80 de ani.
posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, suportul unui transplantolog si suport pentru transplant in cazul in care este nevoie de proba pentru utilizare. ... pachet asistenta la transplant.
posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, suportul unui transplantolog si suport pentru transplant in cazul in care este nevoie de proba pentru utilizare.
Dupa o perioada cu evolutie favorabila, Rebeca, fetita care a suferit un transplant de ficat, din cauza unei boli rare la ficat, la Institutul Clinic Fundeni a murit astazi.
Un pacient din Suedia este primul om caruia i s-a facut transplant la creier cu celule stem Celulele stem ar urma sa se maturizeze in creier si sa produca dopamina dupa 1 an Alti 7 pacienti care sufera de Parkinson vor beneficia de acest transplant
Popescu a anuntat ca a gasit un nou tip de celule in mai multe organe ale corpului, care sunt numite si "celulele lui Popescu" in unele tari europene.
Popescu a anuntat ca a gasit un nou tip de celule in mai multe organe ale corpului, care sunt numite si "celulele lui Popescu", in unele tari europene.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul "Management eficient in utilizarea Fondurilor Europene", pe care o puteti citi in continuare.
Autoritatile din Dolj ar putea fi obligate sa returneze zeci de milioane de euro dupa ce reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au descoperit nereguli in caietele de sarcini la licitatiile pentru modernizarea mai multor drumuri Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat intr-o conferinta de presa, saptamana trecuta, ca o treime din contractele finantate din fonduri europene prin Programul Operational Regional - Axa 2 au nereguli.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Fondurile europene - un domeniu cu adevarat relansat de USL!", pe care o puteti citi in continuare. Fondurile europene au reprezentat si reprezinta un domeniu sensibil pentru toate guvernarile.
google-analytics.com