Cautare

554 de rezultate pentru "filme western" (4.26 secunde)
FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. ... In SUA se realizasera astfel de filme cu OZN-uri.
Nu se pune problema unei invazii, asa cum prezinta mai multe filme SF. ... In cazul in care fenomenul OZN ar ameninta sa opereze la modul ilustrat in filme precum Ziua Independentei sau Razboiul Lumilor, ar fi ingrijorator, dar militarii ar intelege macar cu cine anume au de-a face.
Actorul a lasat o mostenire bogata, cu zeci de piese de teatru si filme, in care a dat viata unor personaje de neuitat. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
Printre dezvaluiri s-au numarat intalnirile bizare cu obiecte aeriene anomale, intalniri raportate de piloti si alte persoane care au facut parte din grupurile de lupta USS Nimitz si USS Theodore Roosevelt in 2004, pe coasta Californiei, respectiv in 2015 si 2016, pe coasta Floridei, rapoarte insotite de filme cu obiecte necunoscute, prezentand caracteristici care pareau sa sfideze legile aerodinamicii, asa cum le cunoastem noi.
Este cam prima oara cand un presedinte vorbeste clar si raspicat despre lucruri desprinse parca din filme: politie si politicieni corupti, infundati pana-n gat in relatiile cu mafia.
In aceste conditii, presedintele nu se declara adeptul vizionarii unor filme de actiune sau a unor telenovele cu scenariu si regie proasta, nici a unor episoade de lupta impotriva coruptiei, prezentate opiniei publice intr-o maniera tragi-comica.
Avem niste copii care s-au uitat la prea multe filme cu continut explicit sexual, niste copii care s-au democratizat prea mult si au uitat sa-si traiasca copilaria.
Am putea spune ca nici noi, romanii, nu mai avem nevoie de filme. ... Nu, nu am vazut prea multe filme.
In Croatia elevii din scolile participante la proiect declara ca violentele fizice sunt destul de frecvente, un rol important si negativ in promovarea comportamentului violent avandu-l institutiile mass-media, prin anumite filme si emisiuni difuzate, dar si tensiunile ramase in urma razboiului civil din fosta Iugoslavie.
Nu degeaba ne-am uitat la atatea filme de peste ocean si din vestul Europei, in care vedeam grupuri de discutii la care participau persoane ce doreau sa se lase de fumat, baut, droguri, abuzuri si violente.
Sa fie din cauza ca isi doresc atat de mult sa goneasca si ei pe sosele, asa cum vad prin filme, si din cauza nepriceperii si a lipsei de experienta, ajung sa se propteasca intr-un copac sau, mai grav, intr-un alt autoturism sau chiar intr-un trecator nevinovat?
Regina Elisabeta a II-a a fost portretizata in peste 25 de filme. Helen Mirren a luat Oscarul pentru rolul din "The Queen", filmul din 2016.
Se spune acolo ca dictatorul roman era, in vremea lui, cel mai mare colectionar de filme porno din estul Europei. ... Filme despre teroristii romani, coordonatori de retele infractionale de la Galati, mana in mana cu Sacalul si Osama.
Astfel ca nu ii mai iau la rand pe toti care au pus mana in viata lor pe un mouse si pe o tastatura, pentru a accesa site-uri prin IE ori pentru a cauta cate ceva pe huburi, si nici pe cei care au descarcat filme si muzica in limita bunului simt (care, apropo, nu este fixata cantitativ).
Imi place tare mult sa citesc si sa vad filme. ... In ultima vreme, am vazut filme romanesti bune: Marita si Caini.
Jaf ca in filme intr-o localitate din Dolj. Un barman a fost batut de mai multi barbati mascati, care l-au imobilizat si au plecat apoi cu 20 de mii de lei.
Jaf ca im filme intr-un centru comercial din Iasi. Hotii au intrat prin tavan si au furat zeci de mii de euro de la o casa de schimb valutar
Urmarire ca in filme pe o autostrada din Elvetia. Patru romani au fost arestati dupa ce au dat o spargere la un magazin de bauturi alcoolice.
Primului i se reposeaza ca in calitate de ministru al Culturii si Cultelor ar fi distribuit discretionar subventii pentru carti, reviste si filme, favorizind aceleasi persoane ca in perioada comunista, ca a sprijinit initial evacuarea Bibliotecii Nationale si mutarea unei mari parti a fondului de carte intr-un depozit inadecvat din Popesti Leordeni, ca a semnat fara ca legea sa-i dea drept o hotarire prin care a decretat ca jumatate din perimetrul Parcului "Carol " isi pierde statutul de sit istoric pentru a permite o constructie favorizata de Guvern.
Cele mai importante activitati avute in vedere in acest sens pentru 2014 sunt promovarea schimburilor de cercetatori si experti in domenii de interes comun, infiintarea de tabere de creatie ale tinerilor si de retele de comunicare intre reprezentantii elitelor intelectuale, organizarea unor festivaluri de filme si arta.
google-analytics.com