Cautare

3791 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (6.77 secunde)
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Calin Popescu Tariceanu, Florin Georgescu si George Maior.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui. ... Ceilalti, printre care era si George Parvu, s-au ridicat in picioare si, tinandu-se strans de maini, priveau uimiti aparitia.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. ... Obtinerea celui de-al doilea mandat de presedinte reprezinta, probabil, pentru George W. ... George W. ... In ceea ce priveste economia, George W. ... George W.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Incepand de ieri, George Copos este doar senator al Partidului Conservator. ... George Copos isi motiveaza gestul prin introducerea in Codul Fiscal a unei cote de 16% pentru microintreprinderi, in ciuda opozitiei sale. Demisia vicepremierului George Copos survine pe fondul cercetarii sale de catre Departamentul National Anticoruptie in Dosarului Loteria.
Pentru prima data, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 au transmis in direct, in duplex, in Parcul Artelor (Parcul Titan) si pe Bulevardul Artelor (Bulevardul Unirii) cConcertul de deschidere a Festivalului International George Enescu de pe scena Salii Palatului.
6 ani fara George Naghi la Aldis! ... Imi amintesc ca, la cateva minute dupa tragedie am primit un telefon in care mi s-a spus ca ar fi vorba despre soferul lui George Naghi.
Fostul presedinte american George H. ... Bush a murit la varsta de 94 de ani, a anuntat, vineri fiul sau, de asemenea ex-presedinte, George W. ... - Jeb, Neil, Marvin, Doro si cu mine anuntam cu tristete ca, dupa 94 de ani extraordinari, iubitul nostru tata a murit, a declarat George W.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
google-analytics.com