Cautare

417 de rezultate pentru "enache costel" (2.65 secunde)
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Veste cumplita pentru fiica lui Adrian Enache, care a fost injunghiata de portar in scara blocului. ... Diana Enache va sustine bacalaureatul in vara si se teme ca nu va putea sa scrie la examen.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
Anuntul fost facut ieri de Smaranda Enache, vicepresedinte al AP. Enache a adaugat ca partidul sau sprijina si obtinerea dublei cetatenii de catre maghiari.
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liberalul Enache Busu, actualul director al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta - institutie care a trecut in curtea Partidului Democrat Liberal -, va fi schimbat din functie chiar de catre propriu frate, Gheorghe Busu (foto), membru PD-L. ... Ulterior, conducerea directiei a fost preluata de Enache Busu.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
Enache a fost eliminat in ultimul minut al primei reprize, dupa ce l-a lovit inexplicabil, cu capul, pe Diabate. ... Gabriel Enache (3. ... Enache (4, 45+2), Regattin (13), Ndiaye (45+2), Tamas (63), Aganovic (72).
Stela Enache, Ozana Barabancea, Viorica si Ionita de la Clejani, Valeria Arnautu, Carmen Radulescu, Maria Buza, Ioana Sandu, Grupul Nemuritorii, Lucia Popescu Moraru si multi altii.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Cercetarile facute de oamenii legii au scos la iveala faptul ca membrii gruparii conduse de Constantin Enache, zis Mafiotul, se specializasera in camatarie.
Patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu, Radu Dan Florea, este, potrivit stenogramelor aparute in presa, cel care trebuia sa ii returneze suma de 200.000 de euro omului de afaceri Costel Casuneanu.
Sotii Costel si Lenuta din Itesti, Buftea, au venit la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Romanul, din pacate, e obisnuit sa manance ieftin prost si fara rost, ne-a spus Costel din Itesti.
La nivel doar de zvon deocamdata, se spune despre proaspatul detronat din varful PSD-ului ca ar fi pus la cale ceva intelegeri cu fostii tovarasi de lupta - Petre Roman si Marian Enache, de exemplu.
Biroul Permanent al Camerei a decis ca saptamana viitoare sa se discute in plen propunerea lui Adrian Nastase de a fi numit Marian Enache in functia de secretar general al Camerei.
google-analytics.com