Cautare

99 de rezultate pentru "edi" (3.13 secunde)
Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu, Eugen Mihalache, Radu Orzata, Edi Dumitrascu, Daniel Fenechiu. 3. Dupa ce am primit acest mandat, l-am informat si pe Dan Diaconescu care mi-a spus, textual:
• Vom vota pentru, pentru ca este vorba de o persoana, Edi Hellvig, cu care am lucrat si am fondat USL.
Spre exemplu, EDI Distribution, care se va ocupa de transportul tuturor componentelor Ford, ne-a cerut opt hectare. Ne-a spus ca sub aceasta suprafata nici nu discuta", a completat Nicoli.
De obicei un pop-up store este mai putin costisitor decat o reclama la televiziune, iar efectul este acelasi." Conceptul a aparut in anul 2003 si este foarte cunoscut in orase ca New York, Tokio, Londra, Shanghai, Paris, Berlin, Stockholm si Los Angeles, prezentand concepte noi, ediții limitate sau lansand designeri si colectii.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
secunzii Edi Iordanescu si Gabi Margarit si Costica Dumitru, antrenorul cu portarii. Bilantul lui Stan pe banca Stelei (in Liga 1):
Edi Banoiu (Șc. 18), 2. Leontin Puskas (Sc. 36), 3. Alexandru Rosu (Sc. 36); feminin: 1. Alina Zamfir Ciobanu (Sc.
Cupa Equestria, aflata la a treia editie consecutiva, si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat de asemenea la a treia ediție consecutiva.
Tot ce trebuie sa stii despre Jocurile Olimpice de la Soci Cea mai scumpa ediție a Jocurilor Olimpice de Iarna va incepe oficial astazi in Rusia.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
La finalul ediției a 2-a a Health Forum, Alessandra Stoicescu, directorul executiv al Intact Media Group, a anuntat ca toate angajamentele luate astazi de catre oficialii Ministerului Sanatatii, cel al Finanțelor si al CNAS vor fi urmarite, analizate si dezbatute si in 2014, cand urmeaza sa fie organizate editiile 3 si 4 ale Health Forum.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Da-mi cateva exemple in acest sens. - Dupa incheierea fiecarei ediții procentul celor care raman in continuare la Cardio Mix este de 80-90%.
Ion Craciunescu este de partea lui Gigi Becali. Expertul Digi Sport sustine ca antrenorul ros-albastrilor a gresit cand l-a folosit pe Budescu "9 fals".
Gigi Becali a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a anuntat ca Toni Petrea va reveni la FCSB in locul lui Edi Iordanescu.
Tatal antrenorului Edi Iordanescu, Anghel Iordanescu, a recunoscut ca este suparat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, pentru ca l-a fortat pe fiul sau sa plece din club.
Gigi Becali spunea la mijlocul lui 2021 ca nu va mai da declaratii, dar atitudinea sa s-a schimbat in momentul in care au aparut problemele cu Edi Iordanescu.
de lucru pe scena Teatrului „Fani Tardini”, cu prilejul aniversării prin muncă a celei de-a XVII-a ediţii a Festivalului Naţional de Comedie din Galaţi.
Din spusele lui Florin Bratu, selectionerul Romaniei U21, fotbalistul de la FCSB se afla atat pe lista sa, cat si pe cea a noului antrenor al seniorilor, Edi Iordanescu.
google-analytics.com