Cautare

99 de rezultate pentru "edi" (8.53 secunde)
Edi Iordanescu a vorbit despre scandalul de la Pandurii Tg. Jiu.
Edi Iordanescu a debutat cu o infrangere pe banca echipei nationale a Romaniei, 0-1 in fata Greciei, insa Ionel Danciulescu, prezent in platoul emisiunii Digi Sport Special, este de parere ca selectionerul va reusi sa aduca prima reprezentativa pe linia de plutire.
Gigi Becali l-a criticat in termeni duri pe Edi Iordanescu dupa meciul Israel - Romania 2-2, pentru ca nu l-a folosit mai mult pe Octavian Popescu.
Romania a pierdut si al doilea meci din Liga Natiunilor, cu Bosnia si Hertegovina, scor 0-1. Acesta a fost al patrulea meci fara victorie pe banca echipei nationale pentru Edi Iordanescu.
Edi Iordanescu a obtinut o victorie si are trei infrangeri in meciurile din Liga Natiunilor. Bilantul este sub asteptari si m ai putin eficient fata de cel al ultimilor trei selectioneri:
La finalul jocului, Edi Iordanescu a transmis ca evolutia echipei Romaniei ofera sperante si a concluzionat ca retrogradarea este cauzata de rezultatele din luna iunie, cand, considera selectionerul, prima reprezentativa a avut si ghinion.
Romania a fost repartizata in Grupa I din preliminariile EURO 2024, alaturi de Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra. Selectionerul Romaniei, Edi Iordanescu (44 de ani), a declarat ca este obligatorie calificarea din aceasta grupa accesibila.
Edi Iordanescu, selectionerul Romaniei, a vorbit despre decizia luata de Daniel Boloca, de a merge la un meci-test pentru nationala Italiei, asta dupa ce fusese convocat la nationala Romaniei.
Edi a fost deranjat ca Gigi a avut niste remarci acide la adresa jocului. ... In locul lui Edi Iordanescu, la FCSB a fost instalat Toni Petrea ca antrenor, tehnicianul care a stat pe banca ros-albastrilor si in trecut.
Lucescu Jr l-a avertizat pe selectionerul Romaniei, Edi Iordanescu, inaintea meciurilor cu Andorra si Belarus, primele din preliminariile EURO 2024.
Pus sa comenteze aceasta situatie, "Tata Puiu" a recunoscut ca nationala Romaniei nu avea nevoie de aceasta tensiune, inaintea debutului in preliminarii, si a recunoscut ca i-a atras atentia lui Edi, dupa cele intamplate.
Edi Iordanescu a vorbit despre meciul Romania - Belarus, din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Selectionerul Romaniei a raspuns si criticilor venite in urma partidei din Andorra.
Selectionerul Edi Iordanescu a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului Romania - Belarus, din preliminariile EURO 2024.
"Tricolorii" au remizat cu Irlanda de Nord pe Arena Nationala, in primul meci al nationalei lui Edi Iordanescu dupa calificarea la EURO 2024.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Inspectorul Edi Petrescu a fost intrebat de catre procurorii anticoruptie daca a jucat fotbal cu sefii sai din Primarie, cine erau acestia, cum se faceau echipele si alte aspecte demne de un microbist.
Te bucuri de vara si gasesti inspiratie pentru outfit-urile tale la cel mai stylish workshop de fashion cu Sore si stilistul Edi Enache!
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
Depuatul PSD Eduard Martin nu candideaza pentru Primaria Techirghiol. Desi in urma cu catva timp au existat discutii in acest sens, Martin fiind tentat sa o faca, intr-un final acesta s-a razgandit, lasand loc liber viceprimarului Razvan Andrei.
"Victor Ponta este coleg in echipa lui de raliu cu un etnic maghiar, Edi Kelleti. Impreuna, au castigat campionatul national.
google-analytics.com