Cautare

4504 de rezultate pentru "damian ion" (5.64 secunde)
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "20 februarie - Ziua Dezrobirii romilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare. ... Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Ba mai mult, Nedelcu l-a atras in ecuatie si pe social-democratul Ioan Damian, care i-a urmat exemplul. ... In cazul lui Damian s-a vehiculat chiar ideea ca fiul sau ar putea fi instalat intr-un post de secretar sau subsecretar de stat, zvon nematerializat insa.
Vasile Damian) Premierul Victor Ponta si-a incheiat vizita de doua zile in Franta, cu un bilant care poate fi descris drept pozitiv. ... Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului din 22 Octombrie 2013, cu titlul "Amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este inacceptabila!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica cu titlul: "20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata: "10 decembrie -Ziua Internationala a Drepturilor Omului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Politici de incluziune a romilor in Romania si in Uniunea Europeana", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul DAMIAN DRAGHICI si-a anuntat demisia din Camera superioara a Parlamentului Romaniei, urmand a activa in Parlamentul European: 'Domnule presedinte, stimati colegi, doamnelor si domnilor, Incepand cu data de 23 iunie 2014, demisionez din Senatul Romaniei, deoarece voi activa in Parlamentul European in urma alegerii mele ca eurodeputat.
Pentru proprietarii apartamentelor de locuit este obligatoriu, in cazul unor astfel de tranzactii, numai de la 1 ianuarie 2010", sustine Radu Damian, inspector in constructii.
Șerban Damian, nutriționist, Dr. ... campioanele olimpice - Camelia Macoviciuc, Camelia Lupascu, Doina Ignat, Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, realizatorii radio-TV Eli Roman, Mihai Radulescu, Sonia Argint Ionescu, Mihai Gainusa, Ilinca Neacsu (Vandici), actorii Rares Florin Stoica si Diana Sar, bloggerul Adriana Matei (Hypewit).
Damian Lewis("Homeland") Actorul Damian Lewis si sotia sa, Helen McCrory, la Globurile de Aur 2013. (Foto: Reuters) Cel mai bun serial de televiziune - drama:
google-analytics.com