Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (3.50 secunde)
Problema n-ar fi avut importanta, daca cineva nu s-ar fi ingrijit sa livreze presei o stenograma, altminteri nesemnificativa, a unei convorbiri telefonice intre Victor Ponta si unul dintre impricinati.
Campania pentru Referendum a inceput prin difuzarea unor stenograme din convorbiri telefonice inregistrate de Parchet cu Victor Ponta, pe atunci lider al Opozitiei.
Nu e nici un fel de problema ca l-a sunat, ci continutul acelei convorbiri si mesajul dat, le spune tuturor procurorilor si probabil si serviciilor, i-am dat telefon si l-am amenintat.
Rostul diplomatiei este, in principal, acela de a clarifica semnele de intrebare prin convorbiri confidentiale. Este posibil ca acest element in comunicatul de presa sa fi fost introdus la propunerea ambasadei de la Bucuresti.
Emmanuel Macron si Klaus Iohannis vor avea convorbiri tete-a-tete si in plenul delegatiilor oficiale. Va fi semnat un Memorandum de intelegere privind Ground Based Air Defense Systems pentru Fortele Armate Romane, dintre MBDA Franta si Compania Nationala ROMARM S.A., filiala Electromecanica Ploiesti.
Ionut Popescu a avut la Washington convorbiri cu primul adjunct al directorului FMI, Anne Krueger, si cu directorul Departamentului pentru Europa al Fondului, Michael Deppler.
Aceste tarife de interconectare determina pretul unei convorbiri fix - mobil sau invers. Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Aceasta competitie nu poate avea decat efecte benefice pentru utilizatori, efecte care s-ar putea concretiza in scaderea tarifelor pentru convorbiri si abonamente, este de parere oficialul ANRC.
Pe de alta parte, in Statele Unite este practicat un tarif-standard de 33 de euro pe luna pentru un numar nelimitat de convorbiri.
Dovada in acest sens este raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, potrivit caruia, in 2005, romanii au vorbit la telefon peste 17 miliarde de minute, altfel spus 88 de ani de convorbiri telefonice - atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil.
Astfel, populatia din mediul rural va putea efectua convorbiri locale, nationale si internationale catre retele publice de telefonie fixa si mobila, precum si apeluri catre numarul unic pentru apeluri de urgenta - 112.
Planul extins despagubeste si o serie de cheltuieli suplimentare efectuate in legatura cu servicii hoteliere, alimentatie, convorbiri telefonice, transport local, transportul catre destinatia finala, bunuri deteriorate sau pierdute.
Cum autorul a preluat datele in urma unei scurte convorbiri telefonice, erorile sunt omenesti si explicabile. Dar corectitudinea informarii clientilor nostri ca si interesul dumneavoastra fata de cititorii Gazetei de Sud ne indreptatesc sa facem cuvenitele rectificari, cu rugamintea publicarii lor ca drept la replica.
In urma unei convorbiri telefonice dintre cei doi sefi de stat a fost gasita o solutie, a declarat intr-un comunicat de presa presedintele de la Minsk.
Ceva mai mult veti plati pentru convorbiri in tari din restul Europei, situate in zona II. La polul opus, cele mai mari tarife sunt pentru tari situate in ultimele zone cum sunt cele notate cu V sau VII.
In plus, pentru un control mai bun al costurilor convorbirilor, in anexa este trecuta durata pentru fiecare categorie de convorbiri.
Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri. Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth.
Trebuie sa pastrati legatura prin convorbiri regulate la telefon si e-mailuri, de sarbatori, aniversari etc.)“, noteaza www.ele.ro.  Cum va mentineti o retea de succes Pentru a avea un networking de succes trebuie, în primul rând, sa va faceti o autoevaluare sincera (când apelati la recomandarea unui cunoscut, nu trebuie sa-l dezamagiti) si sa stiti foarte bine ce anume va doriti de la viitorul loc de munca.
Pentru apelurile efectuate catre un alt utilizator, clientul Zapp NoPay va plati 0,16 euro/minut, iar in retea costul unei convorbiri va fi de 0,08 euro/minut.
In ultimele doua saptamani, perioada in care Rusia a oprit livrarile de gaze destinate Europei prin Ucraina, presedintele Traian Basescu a avut cateva convorbiri telefonice pe tema gazelor naturale cu premierul rus Vladimir Putin.
google-analytics.com