Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (3.85 secunde)
Comisar de politie din Bucuresti, disparut in Dunare Operatiune de cautare a scafandrilor
Cainele de urma adus de la Asociatia Chinologica Constanta era obosit, bietul de el, pentru ca asa cum au afirmat ingrijitorii, mai participase la o cautare. ... Mai mult, sa nu va imaginati ca s-a pus problema unor actiuni organizate de cautare, cum vedem poate prin filmele de peste ocean.
Mi-amintesc ca la momentul respectiv, membrii echipei de cautare se plangeau de dotarile insuficiente, lucru recunoscut si de coordonatorii operatiunilor de cautare.
Microsoft s-a grabit sa integreze sistemul in motorul sau de cautare Bing. Cum era de asteptat, utilizatorii s-au grabit sa-l testeze, iar unii au fost surprinsi sa primeasca raspunsuri la care nu se asteptau.
Avionul s-a prabusit intre localitatile Cogealac si Gura Dobrogei.La ora 20.21 decoleaza tot de la baza Mihail Kogalniceanu elicopterul IAR 330-Puma cu misiunea de cautare si salvare a pilotului de pe MIG.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei.
Desi nu pot spune acum cu certitudine ca aceasta va fi data aderarii, pot spune deja ca a inceput numaratoarea inversa", a spus Simons.
In aceasta situatie este si Alba Iulia, primarul Mircea Hava precizand, pentru gandul, ca traditia ardelenilor de acolo este ca fiecare sa petreaca Revelionul unde doreste, iar cu putin timp inainte de miezul noptii se iese in cetate pentru numaratoarea inversa.
•halucele (degetul mare”) urmeaza o miscare inversa, catre degetele vecine, pe care le impinge si le deformeaza progresiv;
Sau, alege varianta inversa - santajul sentimental si victimizarea: este convins ca ti-ar fi mai bine fara el, ca nu te merita pentru ca suferi din cauza lui si relatia cu el nu este cea potrivita pentru tine.
Skondras spune ca spera totusi sa se insele si ureaza mult succes echipei To The Stars pentru a inversa acest mod de gandire.
Insa aici, in orasul nostru, situatia este inversa. PC a fost principalul aspirator de alesi locali. In orice caz trebuie spus ca PNL nu va sprijini in nici un fel initiativa conservatorilor", a declarat ieri Emil Strunga.
Situatia e inversa acum. De fapt, si in 2004 castigam daca eram un pic mai atent. Acum sunt insa mai bine organizat.
Dupa ce presedintele Traian Basescu l-a revocat din functie pe Dan Nica, a inceput vanzoleala si numaratoarea inversa. Emotii, asteptari, declaratii, Viorel Hrebenciuc vorbeste de Steaua cand toata lumea se astepta sa vorbeasca despre iesirea de la guvernare, intrebari si dorinta de a "prinde" tot pe camera.
A inceput numaratoarea inversa pentru Guvernul condus de Emil Boc. Este saptamana bilantului pentru ministri, care ar putea plati cu functiile lor pentru nereusitele din cele noua luni de mandat.
Din punctul meu de vedere, greseala lui fundamentala a fost chestia aia cu numaratoarea inversa a voturilor, cine mai lipseste si cu cine a batut palma el, Victor Ponta, ce camarazi din tabara Puterii a convins sa dezerteze.
Inaintea de asta, puterea nu mai reprezinta optiunea electoratului roman, e in oglinda inversa. Nu se poate conduce o tara asa.
Creat cu "surle si trambite" intr-o logica inversa, de sus in jos, plecand de la liderii sai, partidul nu a avut o baza reala in teritoriu si nu a reusit sa capteze decat zambete ironice sau reactii de respingere a electoratului satul deja de traseismul politic al alesilor.
Pentru ca a trecut insa ceva timp de atunci (nu mai mult de un an si ceva), Traian Basescu a si uitat ce a spus si astazi predica morala inversa.
Sau, in ordine inversa, nu exista alta solutie. Nu a iesit nimeni sa zica: "Mariti-ne pensiile!". Lumea zice: "Jos Boc, jos Guvernul, vrem alegeri!".
google-analytics.com