Cautare

249 de rezultate pentru "abonati romtelecom cs" (4.32 secunde)
De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Anual, înainte de 15 mai, dupa sfârsitul anului de cota, producatorul este obligat sa transmita la Biroul Judetean al Departamentului de Administrare a Cotelor de Lapte (DACL) o declaratie privind cantitatile de lapte vândute direct (la vecini, piete agroalimentare, abonati, magazine de desfacere, spitale, unitati de învatamânt si alti consumatori cu personalitate juridica).
Costurile vor fi suportate si de operator, si de utilizator Portabilitatea numerelor este un serviciu care permite utilizatorilor de telefonie sa-si pastreze acelasi numar de telefon atunci cand devin abonati ai altor furnizori.
Dintre acestia 67% utilizeaza cartele preplatite, iar 33% (7,5 milioane) sunt utilizatori cu abonament lunar, din care aproximativ 67% reprezinta persoane fizice (5,1 milioane), iar aproximativ o treime sunt persoane juridice (2,4 milioane).Conform raportului ANRCTI in decembrie 2007 se inregistra o crestere cu peste 19% a numarului total de abonati la serviciile de retransmisie a programelor audio vizuale fata de finele anului 2006 crestere datorata in special consolidarii gradului de utilizare a solutiilor alternative la cablu.
In acelasi timp, practica impartirea platii intre abonati, intre cel care suna si cel care este sunat. Aceasta modalitate de facturare, a celui care raspunde, nu va putea fi acceptata decat prin aducerea tarifului de interconectare la zero.
Transilvania Sud are in jur de un milion de clienti, iar Transilvania Nord 1,1 milioane de abonati.
Electrica SA este compusa din Electrica Distributie Muntenia Nord (care deserveste 1,2 milioane de clienti), Electrica Distributie Transilvania Sud (cu un milion de consumatori) si Electrica Distributie Transilvania Nord (cu 1,1 milioane de abonati).
Cei care au abonati in Romania, de exemplu, nu se grabesc sa-si modifice tarifele. Motivul ar fi ca serviciile lor sunt oricum mai ieftine ca cele ale colegilor din restul Europei.
Prima încercare a municipalitatii din Banie de a epura piata drumarilor abonati la vistieria publica a esuat.
Aceasta masura ar putea permite operatorilor mai mici sa ia abonati ai operatorilor mari, oferind servicii cu valoare adaugata, dar si tarife mai mici.
In afara de cei patru operatori, pe piata de profil mai activeaza RCS&RDS, care furnizeaza servicii de telecomunicatii din generatia a treia (3G) din luna octombrie 2007 unui numar de peste 1,2 milioane de abonati, conform datelor societatii.
Acestia vor fi constransi sa incheie un contract cu compania, devenind astfel abonati cu acte in regula. Sa nu mai vorbim de agentii economici necontorizati, care sunt trecuti ori la capitolul pierderi, ori la capitolul hotie.
Wall Street Journal, a argumentat Murdoch, este singurul ziar american care si-a crescut numarul de abonati, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea electronica, in perioada de criza financiara.
Familia Vasilica si Dan Dumitrescu din Craiova ne-a sesizat in legatura cu actiunea de montare a contoarelor noi de energie electrica de catre furnizorul local, compania ceha CEZ.
"De ce isi doreste domnul consilier sa devina director al unei societati care are misiunea doar de a recupera debitele de la abonati?
Abonati la rambursari de TVA sunt agentii economici care lucreaza in lohn. Sunt indreptatiti sa li se restituie TVA si cei care isi construiesc spatii de productie sau comerciale.
Cu alte cuvinte, RCS & RDS spera ca, prin largirea gamei de televiziuni difuzate, sa castige mai multi abonati. Totusi, George Orbean, project managerul statiei, apreciaza ca strategia este mult mai complexa.
google-analytics.com