Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (3.18 secunde)
Octavian ANDRONIC) In martie 1990, pe cand era presedinte al FSN si lider necontestat al miscarii care dusese la rasturnarea dictaturii, Ion Iliescu implinea 60 de ani. ... Atunci, in acele momente de maxim dezechilibru, Ion Iliescu a fost la inaltimea asteptarilor.
Ion Solcanu - Facultatea de Istorie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza - UAIC din Iasi. ... Avand expertiza necesara, universitarul Ion Solcanu a scos in prim-plan ceea ce reprezinta cultura romaneasca in concertul european si esentiala preocupare pe care trebuie sa o aiba societarea contemporana in pastrarea si promovarea ei.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
Este pur si simplu o foaie de hartie scrisa si semnata de Ion Cioaba, cel (auto)proclamat rege, si plimbata pe la diverse ONG-uri si registraturi.
SFANTUL ION, sarbatorit pe 7 ianuarie de aproape 2 milioane de romani. Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.
Ion Iliescu a refuzat, in pofida insistentei ziaristilor, sa se pronunte clar daca sustine sau nu introducerea in viitorul statut al PSD a functiei de presedinte executiv pentru care Adrian Nastase si-a anuntat deja candidatura.
Ca si cum nu i-ar fi fost de-ajuns rusinea patita la ultimul Congres al PSD, cand buclucasa vorba “tovaras“ ori iesirea de furie necontrolata in fata unei sali ostile il aratau ca pe un batran ramolit, agatandu-se cu disperare de putere -, Ion Iliescu a tinut sa se compromita definitiv la recentul Consiliu National al partidului.
de evidente (re)poziţionări doctrinare. ... Relaţiile sale apropiate cu Ion Iliescu sint foarte bine cunoscute iar ideea creării unui partid condus din umbră
O fi insirat Ion Iliescu toata viata lui la mosi pe grosi, insa nu-i putem refuza sinceritatea si duiosia cu care i-a reamintit in vara anului trecut succesorului sau la comanda partidului, Mircea Geoana, episodul din toamna anului 1996.
Viorel Arcas (PSD) si-a suspendat, la inceputul acestui an, contractul de munca de la SC Automecanica SA Medias, unde detinea functia de director general adjunct. Viorel Arion (Alianta D.A.) s-a autosuspendat din functia de presedinte onorific al Camerei de Comert si Industrie a judetului Hunedoara.
Nicolae, fost consilier prezidential si apropiat al lui Ion Iliescu, a opinat ca ar fi binevenita o schimbare. ... Sustinere puternica pentru Geoana Presedintele PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri ca organizatia pe care o conduce va sustine candidatura lui Mircea Geoana la presedintia PSD.
Mandatele judecatorilor Gabor Kozsokar, Viorel Stanoiu si Tudorel Toader vor expira in 2007. ... Viorel Stanoiu, sotul fostului ministru al Justitiei din Cabinetul Nastase Rodica Stanoiu, a fost numit judecator in 2001, de catre presedintele Romaniei, pentru un mandat de sase ani.
Raportul evidentiaza ca printre deputatii si senatorii care au absentat cel mai mult de la votul din Parlament se afla social-democratul Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu si Adrian Nastase tot de laPSD, conservatorul George Copos PC, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si Crin Antonescu de la PNL.
La o zi dupa retragerea lui Adrian Nastase, Ion Iliescu a criticat votul pe liste la congres si a anuntat ca se retrage din toate functiile detinute in PSD. ... O a doua mutare a tandemului Nastase-Iliescu a fost cooptarea lui Viorel Hrebenciuc.
de la PNL - Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu, Paul Victor Dobre si Eugen Nicolaescu, iar de la PSD - Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea si Radu Emil Moldovan.
La intrunirea de la Sinaia nu au fost invitati toti vicepresedintii, ci numai cei apropiati noii conduceri sau despre care se stiu ca nu-l mai inghit pe Geoana, gen Viorel Hrebenciuc, unul din cei acuzati de fostul lider de partid ca nu a gestionat cum trebuie campania PSD in diaspora la alegerile prezidentiale.
Ioan Cindrea, liderul PSD Sibiu, Mircea Cazan, presedintele PNL Sibiu, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu, urmai de presedintele UNPR Sibiu, Constantin Morar si de Petrica Duca, liderul Partidei Romilor Sibiu, iar apoi de toti cei noua candidati la parlamentare din partea USL din judetul Sibiu:
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Jurnalistul si scriitorul Viorel Ilisoi a postat un text pe Facebook, care ne-a distrat mai ceva decat o schita a lui Ion Baiesu cu celebrele personaje Tanta si Costel:
Actiunea este organizata de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si Miscarea Civica Calarasi semneaza pentru Basarabia, in parteneriat cu senatorii Raducu Filipescu si Viorel Badea cu sprijinul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Calarasi Vali Barbu, viceprimarilor municipiului Calarasi Viorel Ivanciu si Dragos Coman,a presedintelui TNL Vasile Alexandru si Presedintelui Executiv al TNL Calarasi - Stefan Stan, Doamnei Alina Jipa, Domnilor Rares Ionescu, Alin Dragulin, Dorinel Dinca, Marius Cojocaru.
google-analytics.com