Cautare

17262 de rezultate pentru "toate" (4.09 secunde)
Nick Pope a fost intrebat daca au fost desecretizate astfel toate documentele OZN. ... Toate astea nu reprezinta nici un act deliberat destinat sa denigreze fenomenul, nici unul menit sa pregateasca publicul pentru revelarea unor ipotetice adevaruri ascunse.
Daca ai avea o viziune extinsa asupra realitatii, o viziune care sa spuna ca suntem cu totii conectati intr-un fel, ori ca ideea noastra de timp nu este ceea ce credem ca este, n-ai mai putea sa conduci un stat-natiune, n-ai mai putea sa mergi sa bombardezi si sa faci toate celelalte nebunii.
Dintre toate aceste malformatii, cele cardiace sunt cele mai comune.
Cu toate acestea, existenta vietii in afara Terrei ar fi fost dovedita in proportie de 95% in 2013 de catre o echipa de cercetatori britanici de la Departamentul de Biologie Moleculara si Biotehnologie al Universitatii din Sheffield.
Un cerc realizat din 12 cranii, in mijlocul caruia se afla un al 13-lea, cel mai mare dintre toate.
Toate au o origine comuna! ... Nici un dialect nu se explica prin el insusi, ci toate se explica unele prin altele. ... Mai intai a invatat Curtea Regelui, apoi s-a impus in scoli, universitati, in mediile stiintifice, si pe urma s-a raspandit tot mai mult, la toate nivelurile populatiei.
Toate aceste denumiri sunt de fapt calificative politicoase, menite sa evite pronuntarea numelui real (care s-a si pierdut in timp), de teama ca nu cumva acestea, auzindu-se chemate, sa-si faca aparitia.
Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre reincarnare este ca exista destule dovezi palpabile in sprijinul ideii ca ea reprezinta un fenomen real si poate chiar verificabil.
Cu toate acestea, documente desecretizate intre timp dovedesc ca anuntul a fost facut doar de ochii lumii si au existat, si in continuare, structuri militare ascunse, care au colectat si analizat acest fenomen.
Al treilea grup, de mijloc, se bazeaza pe date si dovezi relevante, care-i fac sa inteleaga ca nu fiecare raport de observare este extraterestru, dar nici toate doar o suma de prostii. ... Aceste dovezi vin sub toate formele:
Toate cele 6.000 de garnituri de metrou, cu exceptia celei care circula in centru, erau acoperite cu graffiti in intregime, si pe interior, si pe exterior.
Scorpioanca este suspicioasa, exploziva si obsedata de control pe toate planurile. ... Cu toate acestea, femeia Pesti este foarte altruista, devotata si intelegatoare. ... Cauta siguranta si nu este materialista, daca are o casa buna si toate cele necesare unui trai decent.
Denumirea chimica pentru zahar este zaharoza sau sucroza, insa trebuie sa eviti toate produsele care includ fructoza (sirop de porumb), dextroza si maltoza. ... Sucurile includ adesea toate categoriile de oze in cantitati uluitoare.
Acesta se deplasa foarte putin si, din conversatia mea cu CGI, am aflat ca fusesera parcurse toate procedurile cu celelalte agentii de control si ca s-a confirmat ca este vorba despre un obiect zburator neidentificat cu un traseu de zbor foarte neobisnuit.
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
Cheltuiam foarte multi bani pe avioane, toate concediile ni le petreceam la Sibiu. ... In spitalul in care lucrez eu, care e un spital de stat, am toate dotarile pe care le aveam in Anglia.
O sa scriu despre toate cele de mai sus. ... In primele trei luni dupa operatie, imi era imposibil sa conduc, pentru ca nu simteam ambreiajul, insa toate problemele s-au rezolvat ulterior, iar acum sunt aproape ca noua. ... Cand o sa se acopere toate inciziile. ... Toate se rezolva cu rabdare.
Senatorul UDMR Frunda Gyorgy, seful delegatiei romane la APCE, a propus adoptarea unui protocol european in domeniul protectiei minoritatilor, care sa prevada folosirea limbii materne in toate domeniile vietii publice, dar si dreptul la autonomie culturala si de alta natura.
De partea cealalta, primarul sustine ca este cu "capul pe umeri" si toate actiunile sale au fost facute dupa o consultare prealabila cu legiuitorii.
Cu largul concurs al primarului Dumitru Nicolae, care vrea ca in acest fel sa-si asigure linistea atit de necesara derularii afacerilor sale, consilierii se plimba prin toate colturile tarii sau chiar ale lumii fara nici o grija pentru ca doar nu o fac pe banii lor.
google-analytics.com