Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (2.69 secunde)
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Vinurile alese din zona Segarcea pot fi admirate si degustate începând de vineri si de craioveni. „Domeniul Coroanei“ Segarcea si-a deschis un spatiu de prezentare pe strada Eugeniu Carada din Banie (lânga AJOFM Dolj), unde pot fi gasite soiurile puse în vânzare de producatorul de vinuri.
Vinurile alese din zona Segarcea pot fi admirate si degustate începând de vineri si de craioveni. „Domeniul Coroanei“ Segarcea si-a deschis un spatiu de prezentare pe strada Eugeniu Carada din Banie (lânga AJOFM Dolj), unde pot fi gasite soiurile puse în vânzare de producatorul de vinuri.
Drumul Craiova - Segarcea, reabilitat de curand, va fi continuat in acest an pana in localitatea Carna, a anuntat luni Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Dan Voiculescu publica pe blog articolul Progresul, pe care il puteti citi in continuare. Faptul ca strazile Musceleanu si Fagetelul din cartierul Progresul vor avea in urmatoarele saptamani o infrastructura moderna poate parea cea mai neinspirata stire pentru un blogging in tendinte.
Solutia propusa de municipalitate, constructia unui pasaj subteran pe directia Progresul - Geniului, sta pe lista de obiective "de inceput" de ani de zile dar lucrarile par a nu mai incepe niciodata. ... tunel rutier de la intersectia strazii Progresul cu Calea 13 Septembrie pana la intersectia Bd.
Primarul Gheorghe Bece, din Macesu de Sus, este nemultumit de lipsa de intelegere a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, care nu ia in calcul faptul ca fermierii din localitatea sa sunt, de fapt, niste tarani batrani, care nu pot sa mai mearga nici pana la poarta casei lor, daramite pana la Segarcea pentru a depune cererile de finantare a culturilor.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj anunta, la inceputul lunii iunie, prin vocea presedintelui Ion Prioteasa, ca va emite certificatul de urbanism pentru proiectul conductei de gaz Craiova - Segarcea - Bailesti - Calafat, un proiect al Transgaz Medias, care va rezolva problema calafetenilor ce au suferit de frig iarna trecuta.
Nu toate orasele au agentii imobiliare In orasele Segarcea, Bechet si Dabuleni si in municipiul Bailesti nu exista agentii imobiliare. ... "In Segarcea, o casa modesta se vinde cu aproximativ 350 de milioane de lei.
"Despre traseul conductei nu va pot spune foarte multe, doar ca traverseaza Dunarea, de la vecinii din Bulgaria, si ajunge undeva in zona localitatii doljene Ostroveni, merge spre Gighera, Gangiova, Valea Stanciului, Dranic, Segarcea, Calopar, Varvor, Terpezita si iese din Dolj prin dreptul localitatii Botosesti-Paia", a declarat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
Raportul CCR sustine ca multe administratii locale au inregistrat abateri in ceea ce priveste elaborarea si fundamentarea proiectelor de buget, din Dolj fiind mentionate municipiul Calafat si orasul Segarcea.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Domeniul Coroanei Segarcea, furnizor al Casei Regale a Romaniei. ... Intr-o atmosfera destinsa, intre prieteni, am facut cunostinta cu preparatele dacice, pe care le poti degusta doar la unicul restaurant dacic La Bordei, dar si cu vinurile Domeniului Coroanei Segarcea.
A inceput modernizarea Pietei Progresul Luni au demarat lucrarile de modernizare a Pietei Progresul, acesta fiind cel de-al patrulea complex agro - alimentar din Sectorul 4 care intra intr-un amplu proces de reamenajare, modernizare si extindere.
Bravo!), ca voiu progresul cu orice pret! ... Voiu progresul! (Bravo!) Si nimic alta ceva decat progresul, pe cale economica (Bravo!), politica (Bravo!), sotiala (Bravo!) si...
Un eventual esec in progresul legat de dosarele de mare coruptie cu certitudine va aduce Romaniei un raport negativ.
La fel e si cu progresul tehnologic care parea sa fi lasat Europa in urma in anii ‘90.
LaLibre.be l-a intervievat pe dr Laurent Alexandre pe tema privind progresul stiintei in domeniul biotehnologiei. ... Progresul tehnologiilor biologice este foarte rapid, spre deosebire de automobile, aviatie si alte domenii in care progresul este lent.
Liga a 2-a, etapa a 10-a Progresul Spartac - Steaua 0-2 Bogdan Chipirliu 9, 90+3 pen., Chunchukov 33 Progresul Spartac:
google-analytics.com