Cautare

290 de rezultate pentru "progresul segarcea" (4.67 secunde)
9am.ro informeaza:10 primari ai opozitiei trec la UNPR UNPR anunta ca zece primari PSD, PNL si PC din judetul Dolj au semnat, miercuri, o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei la localele din 2012.
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
"Biroul Politic Permanent National al UNPR a decis vineri numirea lui Antonie Solomon in functia de vicepresedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.
UNPR se aliaza cu PSD pentru alegerile din toamna Alianta dintre Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si Partidul Social Democrat (PSD) este oficiala.
Politicienii au fost invitati sa-si doneze salariile, in urma crizei financiare, intr-un fond deschis, ieri, la o banca de catre independentii din Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si intitulat Solidaritatea.
Gara Progresul. Legatura se poate face prin prelungirea actualei Linii 4 de la Gara de Nord - Piata Eroii Revolutiei - Gara Progresul, dar inca nu e stabilit cu exactitate traseul, poate suporta modificari.
O societate in care activitatea productiva este o modalitate eficienta de imbogatire, fiecare individ contribuie in mod natural la binele comun, asigurand astfel progresul economic si stiintific.
Drumul va face legatura intre Piata Victoriei si Gara Progresul, reprezentand o alternativa la Calea Victoriei si bd. ... - Piata George Cosbuc- Gara Progresul;
- R413 Bucur Obor - Afumati - Sindrilita - R419 CFR Progresul -Bumbacaria Jilava - R421 Ghencea - Cornetu - R422 Ghencea - Domnesti - Darvari - R423 Ghencea - Teghes - R424 Ghencea - Clinceni - R425 Ghencea - Ordoreanu - R426 Ghencea - Pruni - R428 Depoul Alexandria - Magurele - Alunisu - Jilava - R432 Pacii (Valea Cascadelor) - Zurbaua - R434 Lujerului - Chiajna - R436 Cartier Damaroaia - oras Buftea - R439 Piata Sudului - Popesti-Leordeni (Danubiana) - R440 Piata Sudului - Romprim - Leordeni - R441 Piata Presei Libere - Ostratu (Corbeanca) - R442 Piata Presei Libere - Otopeni - R443 Piata Presei Libere - Peris - R446 Piata Presei Libere -Silistea Snagovului - Gruiu - R452 Republica - Islaz - R454 Republica - Pantelimon (Ferma) - R455 Republica - Dobroiesti - R458 Republica - Branesti (str.
Astazi, avand experienta celor 20 de ani, putem spune ca demersul nostru este sinonim cu progresul.
Progresul automobilului a fost influentat de o femeie - Bertha Benz, prin viziune si dedicatie absoluta. Miscati de exemplul ei, am creat editia de primavara a revistei Auto Schunn Magazin, pentru a omagia toate femeile care prin pasiunea lor fac lumea mai buna.
"Avem 172 de paturi asigurate, pentru populatia care urmeaza sa fie dislocata, la spitalele din Calafat, Poiana Mare, Segarcea, Bailesti si la unitatile medico-sociale din zonele respective:
Din cauza ca societatea nu a fost infiintata pana acum, CJ a fost deja nevoit sa apeleze la o firma privata pentru efectuarea cadastrului pe drumul judetean Podari-Segarcea-Dunareni, care este prins intr-un proiect finantat din fonduri europene.
Am inteles ca a plecat suparat rau din Dolj. De ce nu s-o fi dus la Segarcea sau la Filiasi?".
"Mircea Geoana ii invrajbeste pe nemultumiti si ataca unitatea partidului" Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea, deputat de Dolj in Colegiul Segarcea, reprezentat in Senat de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, sustine, intr-un material postat, duminica, pe blogul sau, ca Geoana face in acest moment ceea ce condamna la altii atunci cand era seful PSD:
La intrarea in sala mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, iar, la finalul intalnirii, Nicolae Popa, primarul orasului Segarcea si presedintele Ligii Primarilor PSD din Dolj, a declarat ca isi retrage declaratiile facute initial potrivit carora se retrage din PSD, daca Geoana va fi exclus.
O asemenea atitudine este cu atat mai probabila cu cat, saptamana trecuta, Geoana s-a intalnit cu mai multi primari doljeni din colegiul Dabuleni-Segarcea, pe care-l reprezinta in Senat, pentru a decide impreuna care va fi viitorul lor politic.
La Isalnita, viceprimarul Ovidiu Flori de la PSD a castigat primul sau mandat de primar, deci duce mai departe traditia partidului, la Calafat, liberalul Mircea Guta a obtinut un al doilea mandat, la Bailesti, Costel Pistritu a castigat al doilea mandat consecutiv, la Dabuleni a castigat pesedistul Nicolae Dragoi, la Segarcea a ramas Popa Nicolae, iar la Filiasi - Nicolae Stancioi.
Membrii Centrului de Comunicare Dolj si politisti din cadrul Compartimentului Analiza si Prevenire a Criminalitatii au fost prezenti in Piata orasului Segarcea si in Targul de saptamana din municipiul Bailesti, unde au distribuit catre cetateni aproximativ 2000 materiale promotionale continand extrase din actele normative ce reglementeaza desfasurarea campaniei electorale si a scrutinului electoral.
Au mai fost recunoscute cinci vinarsuri, cum ar fi cele de Tarnave, Vaslui, Murfatlar, Vrancea si Segarcea. Lista va fi transmisa Uniunii Europene in vederea protejarii denumirilor pentru bauturi spirtoase prin inregistrarea acestora in conformitate cu legislatia europeana, dupa aderare.
google-analytics.com