Cautare

1989 de rezultate pentru "echipe de fotbal divizia c" (3.31 secunde)
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric. ... Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. ... Gaz Metan Medias a obtinut medalia de bronz a Diviziei A.
din Craiova va gazdui, in perioada 7 - 21 ianuarie, prima editie a Cupei "NFI", competitie organizata de Asociatia "Nu fi indiferent!", cu sprijinul DJST Dolj si AJF Dolj si care se anunta extrem de disputata.
Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic. ... Nu stiu nimic de gazon, dar cred ca va fi straniu sa jucam fara spectatori.
De asemenea, el a adus in discutie episodul cu investitorii spanioli, care au complicat si mai mult situatia de la Dinamo Bucuresti. "Sa se faca 18 echipe si sa se salveze din nou. Fenomenul s-a acutizat si a devenit hidos!" "Acum 2 ani, s-au facut din 14-16 echipe.
Ilie Balaci, fosta mare glorie a Stiintei, este mahnit de decizia luata astazi de FRF in cadrul Adunarii Generale, mai exact dezafilierea clubului Universitatea Craiova, si este impotriva infiintarii unei alte echipe.
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
google-analytics.com