Cautare

3335 de rezultate pentru "echipa" (4.79 secunde)
Cu toata parerea de rau pentru echipa Steaua, dar locul lui Gigi Becali este la stana. ... Steaua este echipa copilariei mele si a prietenilor mei. ... Desigur, distinctia intre patron si echipa o fac.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Ma intrebam ce pastreaza acest spirit (pe care il generalizez), britanic, la o echipa cu antrenor francez, alcatuita din "stranieri"? ... Ei hotarasc ce fel de fotbal vor sa vada, iar echipa lor fie se conformeaza, fie ii pierde.
Credeti ca Universitatea va avea astfel un altfel de sezon?- Nu!- De ce?- Ca sa faci o echipa competitiva, nu trebuie sa pornesti de sus, ci de jos.- Este adevarat, dar si fruntea conteaza!- Am toata increderea si tot respectul fata de Corneliu Stroe - care imi permit sa cred ca-mi este si prieten - si chiar daca nu are o functie executiva, ci doar una onorifica, este foarte important faptul ca el, o adevarata personalitate, este din nou la Stiinta.
"O echipa trista. ... "Marele blond" a spus ca tricolorii au aratat ca o echipa trista si nu meritau sa castige. "O echipa trista, nu ma asteptam la un astfel de joc din partea Romaniei. ... Echipa trista, niciodata nu mi-a dat incredere ca putem castiga.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti. Eu spun - cu o mandrie retinuta pentru ca nu este bine sa fim prea zgomotosi la inceput de mandat - ca avem o echipa foarte buna.
- Este Dumitru Nicolae un om de echipa? ... Poate are doar spirit de gasca, nu si de echipa. ... Nu are o echipa propriu-zisa, oamenii competenti lipsesc aproape cu desavarsire. "Echipa" a fost selectionata dupa criterii doar de dansul cunoscute...
A fost primul titlu din cariera lui Laurentiu Reghecampf, cel care preluase cu un an inainte echipa de la Mihai Stoichita.
Nu voi mai putea juca in faza grupelor, dar daca ne calificam pentru optimi, atunci voi fi din nou disponibil", a spus fostul atacant al Borussiei Dortmund, transferat la inceputul lunii la AS Monaco, noua echipa a lui Ladislau Bölöni.
Asa cum a mai spus Elizondo, in echipa pe care a condus-o in cadrul proiectului, au existat oameni cu doctorate, specialisti in contrainformatii, ofiteri de informatii si altii; ... In plus, echipa trebuia sa afle si cum functioneaza.
- Face valva victoria Romaniei cu Halep in echipa in FED CUP, in fata campioanei Cehia.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Pentru ca serviciile oferite de Politia Comunitara sint prea scumpe, Transurb isi face echipa de comando. ... "Am format o echipa care sa actioneze toata ziua pe mijloacele de transport. ... Eu vreau sa formez o echipa de 10 barbati care sa-i insoteasca pe controlori.
Formatiunea condusa la Galati de Adrian Smarandoiu a organizat la finele saptaminii trecute un miting impotriva primarului si viceprimarului de Cosmesti, care, in opinia becalistilor, se opun ideii ca echipa de fotbal Steaua Cosmesti, patronata de Catalin Burduja, seful penegistilor din aceeasi comuna, sa evolueze pe terenul pe care joaca Unirea Cosmesti.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Referitor la meciul Romania - Olanda, finantatorul Stelei a spus ca i-a placut toata echipa noastra, nu numai jucatorii stelisti, precizand ca nu credea sa traiasca emotiile pe care le are atunci cand joaca Steaua.
Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Liderul PSD sustine ca schimbarea la varf este "planuita" de presedintele Traian Basescu, care ar vrea sa-si impuna echipa pentru a detine controlul PDL.
Din echipa PSD a social-democratului Cristian Carjaliu fac parte oameni bine pregatiti, ca de exemplu Dan Chiru, care este in continuare optiunea PSD pentru un nou mandat de viceprimar.
Mie mi s-a parut corect - pentru ca eram nou in echipa de la municipiu, eu activand in partid mai mult in echipa de la judet - ca, daca tot am primit acel mandat din partea Biroului Permanent Judetean, sa solicit o validare a organizatiei locale pentru acel mandat.
AŽn aceeasi nota, Florin Paslaru si-a exprimat convingerea ca echipa de candidati ai Aliantei PSD-PC va castiga alegerile. ... ca ne-am depus candidaturile si fac si eu parte din aceasta echipa de care sunt mandru.
google-analytics.com