Cautare

316 de rezultate pentru "dorin" (4.04 secunde)
nimic nu mai este atat de fabulos sau atat de grav, daca nu are o legatura cu EL, puiul de om din launtrul tau, a marturisit Valentina Pelinel. Dorin Pirciog: ... Dorin Pirciog, director general Biogenis.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
çntr-un cotidian central, Elena Udrea si-a motivat demisia prin faptul ca este victima unui grup de interese format in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu, care a dus o campanie de denigrare a ei si a sotului sau, Dorin Cocos.
Demisia ei a fost determinata de nenumaratele relatari ale presei referitoare la afacerile din trecut ale sotului sau, Dorin Cocos cu tandemul Petrache-Bitner, afaceristi apropiati ai PSD si ai lui Adrian Nastase si caracterizati in campania electorala de catre Traian Basescu "mafioti ".
Dorin Rotariu (27 de ani) joaca sub forma de imprumut la echipa greaca Atromitos, dar a fost ofertat in aceasta vara de catre cele mai importante trei echipe din Liga 1.
Premierul Dorin Recean vrea securitate in Republica Moldova. ... In echipa lui Dorin Recean sunt si ministrii din guvernul Gavrilita. Doar patru nume sunt noi.
Dorin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, a anuntat ca Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa i se intenteze un proces international prin care sa i se ceara recunoasterea implicarii in anii de robie a romilor si scuze public.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
La baza supararii au stat - cum altfel - tot interesele, iar lupta a capatat accente de-a dreptul comice atunci cand, dupa ce Dorin Lazar Maior si partizanii sai i-au exclus pe Iliescu si acolitul sau Dan Iosif din randul revolutionarilor, PSD l-a exmatriculat si el pe Maior.
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. Pe de alta parte, confiscarea averilor se poate efectua doar dupa hotariri ale instantei, ori un proces dureaza macar citeva luni.
Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
Dorin Berbescu, fostul presedinte al organizatiei, a renuntat la functie cand a devenit tata, pentru a se putea ocupa de copilul sau.
Zece ani am mers pe un discurs anticoruptie, iar schimbarea lui nu ne-a ajutat, dimpotriva chiar ", afirma Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani.
“Asa cum PRM a dat afara oameni precum Ilie Neacsu, Codrin Stefanescu sau Dorin Lazar Maior, asa ar trebui sa procedeze si alte partide cu mafiotii pe care ii au“, sustine Vadim.
Vicepresedintele Dorin Ciustea se afla in Marea Britanie, la Inverness, unde participa la o intilnire pe probleme sociale legata de o finantare PHARE.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Nu asa se lupta impotriva coruptiei ", afirma Dorin Ciustea, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ). Omologul sau, Marcela Lozneanu, este cam de aceeasi parere:
• 19 iul 2009 - Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, vicepresedinte al Partidului Liberal din R.Moldova, este retinut de politie pentru depasirea orei-limita de desfasurare a intalnirilor electorale si prezentarea filmului "Adevarul despre 7 aprilie 2009".
Am tot amanat, ca am zis ca o termina. Facem alta licitatie pe ce a mai ramas de executat", a declarat Dorin Hanu, primarul din Motru.
Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, ministrul dezvoltarii, si-a construit o avere din afacerile cu Primaria Capitalei, cand institutia a fost condusa de oameni de frunte ai PD, Traian Basescu si Adriean Videanu.
google-analytics.com