Cautare

48 de rezultate pentru "dansuri" (2.96 secunde)
In cadrul acestei editii, douasprezece tari, printre care si Romania, isi vor promova folclorul specific zonei de provenienta, prin programe spectaculoase de muzica si dansuri traditionale, pregatite special pentru publicul calarasean.
Pe langa admirarea peisajelor florale, vizitatorii pot participa la ateliere de artizanat, pot degusta preparate locale si se pot bucura de dansuri si cantece traditionale. ... Participantii, imbracati in costume populare colorate, participa la dansuri, cantece si jocuri traditionale.
Satui de vorbe si incapabili sa mai poata baigui ceva coerent, unii parlamentari au trecut la dansuri "artistice", un om de bun simt care intra din intamplare in aula avand "nesperata" ocazie de a-l vedea pe alesul sau dand din brate si imitand un cocor, batjocorind sigla PSD-ului.
Patronii firmelor aradene mai spun ca au primit tot mai multe solicitari pentru nuntile-spectacol, care presupun numere de striptease dupa miezul noptii sau organizarea unor mini-show-uri in cadrul petrecerii, incepand de la numere de acrobatie, dansuri sportive si dansuri populare.
Sambata, 11 mai Parcul "Nicolae Romanescu", la Hipodrom - ora 12.00 - muzica folclorica, - ora 13.00 - dansuri si concerte ale Ansamblul Folcloric "Maria Tanase", - ora 17.00 - concert Veta Biris, ora 18.30 - concert Sava Negrean Brudascu si orchestra, - ora 19.30 - concert Furdui Iancu, - ora 20.30 - spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" cu Maia Morgenstein, Ion Besoiu, Maria Buza, Radu Pietreanu si cei mai buni cascadori din Romania, cu 12 cai de rasa pura.
Sunt organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, expozitii de fotografie si obiecte din patrimoniul religios armenesc.
Dansuri simfonice. Compusa in 1940, prezentata in prima auditie la Philadelphia in 1941, aceasta lucrare fusese proiectata initial sub titlul Dansuri fantastice, cuprinzand trei sectiuni - Ziua, Amurgul si Miezul noptii.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Habakuk 11:00 - 12:00 Dansuri și muzica populara cu Romafest, Ansamblul de dansuri Miorita Copiilor 12:15 Marsul ONG cu pornire de la Ceasul cu Flori.
• Miercuri, 21 mai - Ziua cehilor la Muzeul Satului In cadrul evenimentului Ziua cehilor la Muzeul Satului vor avea loc reprezentatii muzicale, dansuri si o expozitie foto.
Cum nu se poate sezatoare fara muzica si dansuri, ansamblul Ciuleandra din Targoviste va asteapta sa cantati si sa dansati alaturi de ei muzici si dansuri romanesti incepand cu orele 11.0, astazi!
A urmat un program de dansuri traditionale romano-turce a cursantilor CCDJ, care a strans pe toti cei care treceau prin fata Teatrului Dramatic.
Aici au rasunat balade, doine si au fost dansuri de bucurie si speranta. Nicolae Voiculet, propus Ambasador al Centenarului Marii Uniri, a dedicat tuturor romanilor din tara si de pretutindeni, concertul intitulat Oda limbii romane- Limba doinelor de aur.
Francesco Pepi povesteste ca ducele a adus la palat 50 de curtezane si toata noaptea au petrecut in dansuri si rasete:
Aceasta stare non-conceptuala a mintii, necesara clarvazatorilor, poate fi atinsa prin tehnici ale CRV, dar si pe cai folosite de samani, profetii biblici, sau sibilele oracolelor antice, folosind substante psihotrope cum ar fi ayahuasca, emanatii subpamantene la Delphi, asceza dusa la extrem, dansuri rituale s.a.m.d.
Seara s-a incheiat cu un spectacol de dansuri sportive si de societate, sustinut de Scoala de Dans "Ritmo Caliente" din Bucuresti.
se va organiza, probabil, o petrecere la unul dintre restaurantele preferate, cu mici si bere din belsug, cu dansuri tiganesti si poate si cu unele manele consacrate (la urma-urmelor, Strauss, la vremea lui, era si el un fel de manelist, dar mai neamt, ca sa zic asa?).
Si, fara a intoarce cutitul in mondiala rana prezidentiala, daca este, conjunctural, si jucator de niscaiva dansuri tiganesti, cu atat mai mult.
Cei doi au avut parte si de un program artistic, pe scena din spatele Primariei Saelele cu fanfara si dansuri populare traditionale.
Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).
google-analytics.com