Cautare

48 de rezultate pentru "dansuri" (4.37 secunde)
In cadrul actiunii "Sportul inseamna sanatate", initiata de Electroputere Parc, au mai avut loc demonstratii de handbal, scrima, dansuri si kango jumps.
Salonul Calului a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade inclusiv Parada steagurilor europene, acrobații, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii, intrecerea Retromobil s.a.), competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre), dar si un moment special si foarte spectaculos - Seara Cailor - La Nuit du Cheval (un show ecvestru nocturn cu momente speciale pe teme fantastice precum Harap Alb, Balada Mioritei, Dansuri spaniole etc).
Muzica armeneasca si dansuri armenesti la Mall Baneasa Pe 22 iunie, de la ora 18.00, la Mall Baneasa, la magazinul pe care il detin aici, Gheorghe Ilie Florescu impreuna cu fiica sa, Vali, vor organiza un eveniment la care il vor avea ca invitat special pe Anton Carabelaian.
La succesul extraordinar al spectacolului de muzica si dansuri romanesti, alaturi de baletul OPEREI COMICE PENTRU COPII Bucuresti au contribuit solistii Roberta Enisor, Oana Serban, Lucia Racoveanu, Bogdan Serban și Jennyer Dumitrascu.
La Sinca Veche, unde se presupune ca dacii aveau intr-adevar un locas de cult in grota, se vor fi adus desfasurat dansuri rituale si sacrificii cu ocazia echinoctiului de primavara.
Turneul National RHYTHM OF THE DANCE”, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va trece si prin Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~ Parteneri:
comedii si drame, boeme si variete, cabaret si stand-up, iluzionism si acrobatii, circ si concert, fanfare si dansuri, se afirma intr-un comunicat al Primariei Capitalei.
- Ora 18:30 - Spectacol dansuri de societate - Cecilia si Dorin Manea. - Ora 19:00 - Aspecte etnofolclorice semnificative - Repertoriu de cantece din Baragan.
Muzica originala si ecourile partiturilor lui Alexandru Flechtenmacher (autorul versiunii clasice a musicalului Coana Chirita - n.r.), un spectacol muzical cu o miscare scenica alerta, cu pedala pe comicul de situatie, cu elegante si pline de verva dansuri de epoca semnate STEFAN SOARE si lansate de BALETUL TSP, costume fastuoase si decoruri sugestive compuse de VIORICA PETROVICI - acestea sunt ingredientele de succes ale primei premiere din noul an in care straluceste din nou steaua noastra draga, STELA POPESCU, a spus SMARANDA OTEANU BUNEA, Director General si Director Fondator al TEATRULUI STELA POPESCU.
Evenimentul cultural- artistic este organizat sub forma unui spectacol - concurs, ce consta in sustinerea de momente artistice ( cantece, dansuri etc.) de catre elevii unitatilor scolare din municipiu , incepand cu invatamantul prescolar , pana la cel liceal.
Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA. Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
In diferite epoci, tehnicile folosite de aceste scoli includeau privarea senzoriala, exercitii de respiratie, dansuri sacre, reprezentatii teatrale, substante halucinogene si diverse modalitati de redirectionare a energiei sexuale.
Au fost expuse epigrame si s-au interpretat si cantece si dansuri tematice. Noul spatiu expozitional este excelent pentru astfel de manifestari.
primar Gheorghita Botarca Spectacol oferit de Ion Popa (autorul Imnului Magiunului de Topoloveni) si de formatia de dansuri populare din Topoloveni Adresa fabricii - locul de desfasurare al evenimentului:
Este de preferat ca grupurile sa aiba in programul lor artistic cele mai spectaculoase si dinamice dansuri, cu scopul de a spori calitatea reprezerntatiilor si de a mari interesul publicului.
Pentru cei care isi doresc sa descopere sau sa redescopere traditiile autohtone, la standurile ANTREC, Consiliul Judetean Gorj si Consiliul Judetean Neamt vor fi prezenti mesteri populari si vor fi prezentate dansuri populare specifice zonelor.
Tariful include si biletul de avion, transferurile si un pranz festiv de Paste cu muzica live si dansuri traditionale. Despre Paralela 45 Paralela 45 sarbatoreste anul acesta 25 de ani de turism postrevolutionar, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania.
Gimnastica aerobica cu CSG Gimnis Iasi, Ansamblul Folcloric Catalina, dansuri si cantece cu Doina Carpatilor, Nina Cuciuc si Stefan Deaconita, iar apoi trupa The Iron Cross se vor produce inainte ca aparitia pe scena a lui Smiley sa incununeze prima zi a festivitatilor, in timp ce in a doua zi la toate acestea se va adauga trupa Inside, urmata apoteotic de Loredana.
FLAG Dunarea Calaraseana, BRCT Calarsi, ADR Sud Muntenia, APM Calarasi, AFDJ Calarasi.Pe parcursul evenimentului publicul se va putea bucura de momente artistice (dansuri si cantece populare) sustinute de elevii Palatului Copiilor Calarasi si ai Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
Valentin pana la Dragobete, in expozitia 10 ZILE DE IUBIRE va dezvaluim 10 povesti de dragoste din lumea animalelor, povesti presarate cu tandrete, cantece, dansuri, acrobatii si alte momente delicate de afectiune.
google-analytics.com