Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (3.05 secunde)
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Vizionarea meciului retur din Cupa Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a dovedit extrem de costisitoare pentrucei doi fotbalisti ai Stelei.
Vom avea jocuri miercuri-sambata si vom intalni echipele cu care ne luptam pentru un loc de cupa europeana". Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate.
Fetele au militat impotriva dreptului de organizare acordat Belarusului pentru Cupa Mondiala din 2014. "Noi suntem aici pentru a cere retragerea dreptului de organizare acordat Belarusului.
Portughezii au ajuns de joi "Nationala" lusitana, care a terminat anul trecut pe locul 3 in Cupa Europeana a Natiunilor, in spatele Georgiei si Romaniei, a ajuns in Romania inca de joi seara.
Cele doua formatii s-au mai intalnit de trei ori in acest sezon, de doua ori in Cupa Romaniei si o data in campionat, CSU Ploiesti castigand de fiecare data.
Nu se poate sa ne anunte de la club ca trebuie sa mergem doar la competitiile care puncteaza, adica doua pe an, Campionatul si Cupa Romaniei.
a avut loc sambata, in Cupa Angliei, cand au remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Birmingham, partida in urma careia patronul Roman Abramovici l-a chemat pe lusitan la ordine.
Cu Grigoras pe banca, Pandurii a castigat de trei ori cu FC Brasov la Targu Jiu, de doua ori in campionat, scor 2-1, si o data in Cupa Romaniei, 3-2 dupa penaltiuri.
Sper sa-mi fac cadou de 8 martie cel putin o medalie la etapa de Cupa Mondiala de la Barcelona. De fapt 8 martie o sa-l serbam la inaltime, pentru ca vom pleca la Barcelona", a declarat Ana Maria Branza, scrimera romana.
Avem meci de finala, finala de Cupa Campionilor, asa le-am zis jucatorilor. O victorie ne da sanse mari si moral", a declarat Becali la gsptv.
A castigat campionatul si cupa si a mers pana in "sferturile" FIBA Euro- Cup. "E frumos si la Burgas, si la Targoviste, dar nu am fost pentru turism nicaieri.
Victoria din Cupa cu Vaslui de la mijlocul saptamanii l-a readus pe George Copos la sentimente mai bune fata de echipa si, chiar daca giulestenii au cazut pe 5 dupa cele 3 infrangeri consecutive din campionat, finantatorul rapidist le-a promis jucatorilor un bonus de 3.000 de euro in cazul unui succes impotriva lui Dinamo.
"Cupa 33", care a reunit echipe din clasele I-IV, a fost adjudecata de baietii de la clasa a III-a C (invatator Maria Burca).
Trofeul este o cupa din argint, cu o baza din marmura galbena, ce cantareste 15 kilograme, fiind proiectat si confectionat in atelierul Bertoni din Milano, in anul 1972.
Cotidianul.ro: Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei.
Celebrul croat cu capul ras, care in 2005 a castigat Cupa Davis, a decis in urma cu cateva saptamani ca a sosit momentul sa se retraga la varsta de 33 de ani si in ciuda unei clasari onorabile in ierarhia ATP - 41.
Au jucat pe mai multe fronturi, cupe europene, campionat, cupa. Ei au mare nevoie de puncte pentru ca sunt in zona retrogradarii, dar si noi mergem sa ne luptam pentru fiecare punct.
din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
Echipa feminina de spada a Romaniei, pregatita de antrenorul craiovean Dan Podeanu, a ocupat locul trei la concursul de Cupa Mondiala de la Rio de Janeiro (Brazilia) dupa ce a invins China in finala mica, cu 25-20.
google-analytics.com