Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (4.01 secunde)
Chiar si asa, parlamentarii galateni nu sunt inclusi nici in clasamentul celor 10 deputati care au votat de cele mai multe ori altfel decat majoritatea grupului parlamentar de apartenenta, dar nici printre cei 10 parlamentari cei mai loiali la vot fata de partid.
Majoritatea ingroasa plutonul de mijloc Situatia de mijloc pare sa-i prinda foarte bine pe cei trei senatori galateni, Carol Dina (PRM), Viorel Stefan (PSD) si Paul Pacuraru, care nu au iesit foarte mult din tipare in ceea ce priveste numarul de interpelari, luari de cuvant sau activitatea din teritoriu, ei situandu-se undeva la mijlocul clasamentul privind activitatea senatorilor.
Potrivit Amosnews, desi in clasamentul general continua sa conduca, tot mai des presedintele pierde primul loc in clasamentele zilnice. O severa declasare a inregistrat marti, cand presedintrele coboara - in premiera absoluta - tocmai pe locul 8.
In clasamentul de prezenta facut de Institutul pentru Politici Publice sunt in primii 15%, am 20 de initiative parlamentare si 60 de intrebari si interpelari", a subliniat Mironescu.
La acelati capitol, premierul Calin Popescu Tariceanu ti presedintele PD-L Emil Boc intrunesc fiecare cate 23 la suta, in timp ce liderul PNG-CD, George Becali, si cel al PRM, Corneliu Vadim Tudor, incheie clasamentul cu 18 si respectiv 15 la suta.
Tara noastra este singurul stat din UE in care parlamentul se afla in clasamentul institutiilor corupte. Transparency International a dat publicitatii ieri Barometrul Global al Coruptiei 2009.
Daca nu se descurca la alegerile dintr-o comuna, ce o sa se intample la prezidentiale?", a intrebat Morega, care s-a declarat extenuat de munca pe care a depus-o pana in prezent la Camera Deputatilor, desi statistica oficiala arata ca se afla in clasamentul alesilor cu cele mai putine prezente la sedinte.
Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii de cuantificare a pozitiilor strategice (presedinti, vicepresedinti, chestori etc.) obtinute in Parlamentul European prin intermediul unui sistem de punctaj ce poate fi consultat in anexa.
In fine, in 11 noiembrie, cu putin inaintea alegerilor, intr-un sondaj Metro Media Transilvania, clasamentul candidatilor arata cam asa: Iliescu - 44,5%, Stolojan - 15,9%, Isarescu - 12,5%, Vadim Tudor -11,8%.
Iata clasamentul cu procentele obtinute de cei 4 conform raspunsurilor, aparut pe site joi, 18 februarie 2010, la ora 14,00:
In procente, clasamentul privind cel mai slab presedinte este urmatorul: 1. Traian Basescu: 50,5 % 2. Emil Constantinescu: 22,5 % 3.
Parlamentarii botosaneni nu se regasesc nici in topurile realizate de reprezentantii IPP in ceea ce propunerile legislative si nici in clasamentul cu cele mai multe si cele mai putine luari de cuvant in plen.
In clasamentul intocmit de Strasbourg, Romania mai este surclasata doar de Rusia si Turcia, state care insa nu fac parte din UE.
Iata cum arata clasamentul partidelor, dupa optiunile de vot ale celor intervievati in sondaj: 1. PSD - 38,8% 2.
Din "Top 100 Women of Weed", asa cum a fost numit clasamentul, mai fac parte Drew Barrymore, Cameron Diaz, Stella McCartney sau Megan Fox.
Pe de alta parte, primele locuri din clasamentul diminuarilor de buget sunt ocupate de Ministerul Economiei (-75,3 milioane lei), Ministerul Finanţelor (-58,1 milioane lei), Secretariatul General al Guvernului (-50,6 milioane lei) si Ministerul Educaţiei (-40 milioane lei).
Ei bine, situatia s-a schimbat mult fata de anii precedent, iar PDL este departe de a conduce clasamentul. Astfel, potrivit sondajului CCSB, prezentat de Antena 3, situatia sta astfel:
Ea a adaugat ca Ponta si Crin Antonescu "sunt fruntasi in ceea ce priveste absentele in Parlament si se bat pentru locul fruntas in clasamentul celor care nu trec pe la Parlament", precizand ca "‘acestia sunt cei pe care ii vedeti in fiecare seara pe la anumite televiziuni.
Adica se pot spala pe cap cu alianta lor, fiindca el va sta de vorba cu un partid care si-a luat de unul singur procentele, chiar daca va iesi pe locul doi in clasamentul alegerilor.
Daca in primele 6 luni ale mandatului (iulie - decembrie 2009), Romania s-a aflat pe ultima pozitie la acest capitol (locul 27 din 27 de state membre), in clasamentul intocmit doar pentru anul 2011 Romania a urcat pana pe pozitia a 16-a.
google-analytics.com