Cautare

61496 de rezultate pentru "clasamentul din onoare fotbal" (4.48 secunde)
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
Filipe Teixeira a marcat cel mai frumos gol al campionatului, cu o executie perfecta din foarfeca. ... La doar trei minute dupa ratarea lui Hora, portughezul Felipe Teixeira a reusit un gol magnific, din foarfeca laterala.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. ... profesori universitari din Craiova.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Din nomenclator au disparut ocupatii importante ca jurist, conferentiar sau lector universitar.
Ea va ocupa, de luni, locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, din turneul de la Beijing. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006". ... Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; ... Clasamentul mai arata ca cele mai bune afaceri se fac in agricultura, silvicultura si piscicultura, precum si in constructii. ... De altfel, in 2003, 30 dintre firmele din clasament au avut pierderi.
Cele mai multe dintre firmele prezente in clasament sunt din municipiu si doar sase sunt din judet.
Romania se afla pe locul 45 in clasamentul celor mai pasnice tari din lume, coborand 14 locuri fata de anul trecut si inregistrand unul dintre cele mai mari declinuri din Europa Centrala si de Est, potrivit Indexului Pacii Globale (GPI) pe anul 2010, publicat marti.
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... Clasamentul l-am realizat in ordinea performantei, descrescator. ... Comisia pentru tehnlogia informatiei si comunicatiilor.Initiative legislative 42 din care 13 au fost promulgate ca legi.
In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
Clasamentul anual al celor mai poluante modele de autovehicule de pe mapamond, dat recent publicitatii de Consiliul American pentru Economisirea Eficienta a Energiei (ACEEE) indica pe primul loc o masina americana fabricata de cunoscutul producator yankeu Dodge.
In Romania s-au inmatriculat doar 9.600 de masini noi, ceea ce reprezinta doar 0,26% din totalul consemnat in UE Romania se claseaza abia pe pozitia 21 in Uniunea Europeana din punctul de vedere al volumului de autoturisme noi vandute in primul trimestru, cu un numar de 9.676 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Autoturisme din Europa (ACEA).
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
google-analytics.com