Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (4.25 secunde)
(Sau cum imi raspundea mereu sora mea, in curand). ... Ce om deosebit e sora mea. Nu o sa le pot multumi niciodata pentru tot ceea ce sunt.
Sora edilului comunei Namoloasa ne-a precizat ca Valerian Todita se deplaseaza frecvent, ajutat de carucior si de masina de serviciu, la sediul Primariei si sta de vorba cu oamenii din comuna si participa la sedintele de consiliu.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat ca si-a dorit sa fie profesor de sport, pentru ca sora sa mai mare a avut aceasta profesie, dar ca intamplarea a facut sa devina economist.
E greu pentru ea, saraca, sa invete pe dinafara niste lucruri pe care le spune papagaleste", a declarat Norica Nicolai, ce mentioneaza, in mod ironic, faptul ca o parte din costurile campaniei Elenei Basescu sunt suportate de sora ei, Ioana. "Cred ca da bani sora-sa din vanzari anterioare.
A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate. ... Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
Un alt site de socializare ii innebuneste pe tineri" Se pare ca Facebook are o sora mai mica, care atrage de partea sa din ce in ce mai multi tineri pusi pe distractie si rautati.
Sora geamana a lui Voyager 1, Voyager 2 se afla in spatele ei si va parasi Sistemul Solar peste 3 ani. ... Voyager 1 a fost lansata in 5 septembrie 1977, iar sonda spatiala sora, Voyager 2, in 20 august 1977.
"Da, s-a stins din viata un bun prieten de familie, practic sora mea. Ma doare sufletul pentru ca am atatea amintiri, am fost impreuna ani de zile pe scena pana cand s-a stabilit la New York (1997 -n.a.).
tata, mama, fratii si o sora. ... Nimeni nu l-a auzit atunci marturisind ca n-ar vrea sa stea in vesnicie alaturi de parintii, fratii si sora sa.
Osemintele lor, cate au mai ramas in cenusa, au fost gasite in prima jumatate a secolului al V-lea de binecredincioasa Pulcheria, sora imparatului Teodosie al II-lea (408-450), intr-o capela in pamant, in afara zidurilor Constantinopolului, unde fusese odinioara casa si gradina unei diaconite cu numele de Eusebia si deasupra carora se construise o biserica mai mare, in cinstea martirului Thyrus.
Respectand voia batranului, am cumparat de la sora mea de tata, fiindca am si o sora, cate ceva, fiindca ea vrea sa vanda tot.
In timp ce Brigitte Sfat traverseaza una dintre cele mai grele perioade din viata, sora sa, Cristina, pare complet detasata de ceea ce i se intampla.
Gigi si sora sa, Bella Hadid, se aflau la iesirea de la Milan Fashion Week in momentul in care un barbat s-a apropiat de cele doua, din spate, si a ridicat-o pe Gigi in brate.
De la ei a mostenit si ea si sora sa pasiunea pentru muzica si pictura. ... La un moment dat, ea si sora sa, aveau cate 17 profesori fiecare!
Cryo-Save asigura stocare gratuita a celulelor stem in cazul in care un membru al familiei nou-nascutului (frate, sora, mama, tata) a fost diagnosticat deja cu o boala ce poate fi tratata cu astfel de celule.
Doua sunt numite pacatoase, cea de la evanghelistii Luca si Marcu, pe cand cea de la evanghelistul Ioan este Maria, sora lui Lazar. ... Cea de-a treia femeie a fost vazuta ca fiind Maria din Betania, sora Martei, identificata fara temei scripturistic cu Maria din Magdala.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
unii oameni de stiinta cred ca initial Pamantul ar fi avut doua Luni (formate prin impactul descris mai sus), iar cea mai mica a intrat, la un moment dat, intr-o coliziune lenta cu sora ei mai mare, din doua luni formandu-se una singura, cea pe care o stim azi.
Cum a trebuit sa moara sora geamana a Terrei pentru a se naste Luna (Autor : ... Iar asta inseamna ca teoria impactului enorm ar fi adevarata doar in cazul in care Theia ar fi o clona de dimensiuni mai mici a Pamantului, un fel de sora geamana.
Keshav Kumar, in varsta de un an si sase luni, si sora lui Anjali Kumari, sapte ani, au pielea ridata, fata umflata si dureri de articulatii. Ei s-au nascut cu aceasta boala rara, pe care nici parintii lor, nici sora lor mai mare nu o poarta.
google-analytics.com