Cautare

5629 de rezultate pentru "12 martie 2012" (3.60 secunde)
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ONU a decis ca in perioada 21 martie - 28 martie, sa fie celebrata "Saptamana solidaritatii cu popoarele care lupta impotriva rasismului si a discriminarii rasiale".
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs: ... Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c.
In luna martie, visele Berbecilor se vor implini. ... Taurii au luna martie la dispoziție sa inceapa o viata noua. ... Racii au o luna in care trebuie sa-si rezolve toate problemele care ii framanta, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutand cu ceilalti.
De 8 Martie, cand dintr-o data devenim sensibili, ne aducem aminte de mame, de surori, de femei in general. ... a fost 8 Martie. ... Romania, cuprinsa de febra unui 8 Martie celebrat in intreaga lume, a uitat ca, in copilarie, invatam ca Ziua de 8 Martie este ziua mamicilor.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Oprescu amana cu doua luni termenul de finalizare a parcarii de la Universitate VEZI CUM ARATA ACUM Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi, cu prilejul vizieti pe santierul de la Universitate, ca lucrarile la parcarea subterana vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii mai 2012.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Februarie 2012. ... Se spune ca in acea zona, in care temperatura in timpul zilei variaza intre 27 si 33 de grade Celsius, se afla, in lunile octombrie-martie, cea mai mare concentrare de talente (la atletism) din intreaga lume.
Deputatul Marian Avram si-a anuntat demisia din grupul PDL Deputatul Marian Avram si-a anuntat marti 13 martie 2012, in plen, demisia din grupul parlamentar al PDL.
Jeffrey Franks sustine ca Romania va iesi din recesiune la finele lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
Practic datele despre evaziune se impart in doua - pe de o parte este informatia pe care am primit-o cu totii anul acesta de la fostul sef al SRI, care ne spunea ca aceasta a coborat in ultimii ani la un procent 16-17% (din PIB - n.r.), un procent destul de ridicat, pe de alta parte avem datele Eurostatului si ale celor care fac aceste analize, din 2012, unde numai pe componenta TVA-ului avem o evaziune fiscala de aproximativ 44%, vorbim de datele din 2012, este posibil ca acest nivel sa fi coborat undeva la 35-37%.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
In anul 2012 efectivul salariatilor a crescut - 140.000 de romani au un nou loc de munca Efectivul salariatilor din Romania a crescut in decembrie 2012 cu 140.000, fata de decembrie 2011 - aceasta este realitatea data de statisticile INS, care arata adevaratul efect al Guvernarii USL pentru viata romanilor.
In acelasi timp, PIB-ul per/capita al "noii" Romanii ar scadea la 5.700 de euro, avand in vedere ca PIB-ul per capita in Romania a fost in 2012 de aproximativ 6.700 de euro, in vreme ce al Republicii Moldova de doar 1.500 de euro.
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
Guvernul arata ca dispozitiile privind indexarea pensiilor vor fi aplicate din 2012, dupa inghetarea pensiilor in 2011.
Eurodeputatul PDL Cristian Preda (foto) se intreaba ce le promite liderul PSD Victor Ponta alesilor PDL dispusi sa treaca in opozitie, opinand ca ar putea fi vorba de sustinere la alegerile din 2012, dar a aratat ca sunt si alesi prea deceptionati ca sa mai vrea sa candideze.
google-analytics.com