Cautare

54057 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (4.44 secunde)
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
Primul care a semnalat fenomenul a fost un barbat care nu a dorit sa-i fie dezvaluita identitatea si care a inregistrat imaginile cu camera video, de pe un deal, privind spre sud, spre centrul orasului.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului: ... In mai, Tobi O’Kandi (voce), Andi Sleath (tobe), Gauthier Ajarrista (chitara) si Harry James (bass) au lansat cel de-al doilea album, la casa de discuri Deadly People.
O privire contemporana asupra a doua milenii de istorie", cuprinzand sase evenimente dedicate aniversarii a 19 secole de la ridicarea, la Roma, a Columnei lui Traian, unul dintre cele mai importante monumente antice si o referinta esentiala pentru istoria si identitatea romanilor.
Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes: presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii.
Testand integritatea unui agent de circulatie banuit ca lua spaga, ofiterii craioveni anticoruptie au avut surpriza sa afle, cu ocazia flagrantului, ca nici partenerul de echipaj al politistului nu era mai breaz.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
- Arata acest dialog de ajutor j - Deruleaza la urmatoarea postare din Noutati k - Deruleaza la postarea anterioara din Noutati p - Creeaza o postare noua l - Imi place / Nu-mi mai place postarea selectata c - Adauga un comentariu la postarea selectata s - Distribuie postarea selectata o - Deschide atasarea postarii selectate enter - Vezi mai mult din postarea selectata q - Cauta in contactele Messenger / - Cauta Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicatii din toata lumea, fiind utilizata de peste 700 de milioane de persoane in fiecare luna.
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Pe Google+ au fost postate atat cateva informatii despre Project Glass, cat si fotografii si un video care descrie conceptul. ... Ochelarii au si serviciul Google Maps, care il ajuta pe posesorul de ochelari sa ajunga la destinatii, indicand cea mai buna ruta prin sageti.
Saptamâna trecuta a mai aparut un joc asteptat cu nerabdare de multi dintre noi, de aceasta data din lumea FPS-urilor:
Cartile incluse in acest demers vor transpune in plan editorial materialele video realizate de TVR. ... ALIVE 70 DE ANI, este editata de Libris Editorial si contine marturii zguduitoare ale supravietuitorilor evrei din Romania, care au avut puterea sa povesteasca familiilor zeci de ani mai tarziu.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! ... Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
google-analytics.com