Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (2.68 secunde)
Jurnalismul clasic in lupta cu jurnalismul in retea (Autor: GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice:
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat vineri ca a depus un numar de 41 de plangeri penale, la toate parchetele de pe langa tribunalele judetene din tara, impotriva liderilor PD si PLD, pe care i-a acuzat de tentativa de frauda a alegerilor europarlamentare.
Bogdan Tiberiu Iacob) In micul PC e agitatie tot mai mare, se vorbeste ba de fuziunea cu PLR, ba de scindare - ca si atomul e divizibil, se stie - iar scandalurile se tin lant, mai ales ca liderul partidului admite, senin, sa a primit numele viitorului partid prin SMS, probabil de sus, precum Moise poruncile de la Doamne-Doamne.
Dintre statele foste comuniste, Romania, alaturi de Polonia si Bulgaria, constituie in prezent o tara cu o emigratie neta, adica numarul persoanelor plecate sa munceasca afara este mult mai mare decat numarul celor care vin sa lucreze la noi.
Excesul de sare aduce cancerul de stomac Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda reducerea consumului de sare la o lingurita, zilnic Abuzul de alimente sarate provoaca numai rele. ... Un studiu al cercetatorilor canadiene demonstreaza ca o dieta cu preparate prea sarate accelereaza declinul cognitiv.
"Partidul Romania Mare incurajeaza colaborarea dintre elevi si structurile de siguranta a statului, daca aceasta colaborare este in beneficiul tarii", a spus Daniela Buruiana, secretar al Comisiei Speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru Exercitarea controlului parlamentar asupra SIE.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor. ... sa ia niste droguri usoare, le da domnisoara Elena Basescu.
Candidatul PSD la presedintie, Mircea Geoana, i-a raspuns lui Traian Basescu la propunerea acestuia de a deveni premier si a declarat ca presedintelui ii este frica sau a inceput sa consume droguri usoare.
"Magazinele de vise", asa cum erau cunoscute centrele weed shop, risca sa fie inchise. Ieri, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care interzice comercializarea asa-ziselor "droguri legale".
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) intareste granitele Romaniei cu echipe de caini specializati in detectarea drogurilor, potrivit unui comunicat al institutiei.
Mariustuca.ro / Testul cu bezeaua si riscul ca un copil sa devina dependent de droguri (Autoare: Magda Marincovici) Intre 1968 si 1972, un cercetator american a studiat reactiile a 550 de copii.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Raed Arafat, reactie la indemnul vanzatorilor de moarte (Autoare:
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci.
O retea de traficare a plantelor etnobotanice a fost destructurata ieri, in urma unei operatiuni de amploare coordonata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - biroul teritorial Botosani.
Trafic de droguri in liceele din Capitala cu legaturi la nivel inalt. 20 de persoane sunt audiate la DIICOT pentru ca au vandut droguri in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti.
Peste 100 de persoane prinse cu droguri, sute de pastile confiscate de politisti. Peste o suta de persoane au fost prinse cu droguri in ultimele zile la festivalurile de la malul marii. Drogurile ar fi urmat sa fie vandute participantilor de la festivalul ce s-a desfasurat in statiunea Mamaia.
O adolescenta de 14 ani este cercetata dupa ce a escaladat un bloc din Capitala, pentru a fura, alaturi de mai multi complici, droguri de la un trafic. Odata ce s-au vazut in apartament, hotii l-au amenintat cu maceta pe traficantul de droguri, pentru a-i lua stupefiantele.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. El a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu Valentin Nicolau, presedintele TVR. Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu. ... El precizeaza, totodata, ca nu s-a intalnit niciodata cu Dan Voiculescu - "nici atunci, nici pana azi".
google-analytics.com