Cautare

1109 de rezultate pentru "politia curtici" (3.71 secunde)
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Premierul Victor Ponta a afirmat astazi la Bruxelles ca Guvernul este dispus sa ia toate masurile necesare pentru aderarea la Schengen, inclusiv sa primeasca experti olandezi sau europeni de orice tip, atat la politia de frontiera, cat si la serviciile de vama, informeaza NewsIn.
215/2001 a administratiei publice locale, primarului ii revin atributii in ceea ce privește asigurarea ordinii publice si a linistii locuitorilor, iar unul dintre instrumentele pe care le are la dispozitie este Politia Locala.
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
Politia Romana si-a deschis, de la 1 august, conturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, unde vor fi disponibile materiale de presa si informari pentru public, urmand sa fie activate si conturi pe Flickr si Youtube, pentru imagini si clipuri.
Bancescu a mai spus ca Politia trebuie sa spuna cine se face vinovat de aceasta tragedie. ... Initial, oficiali din Politia Capitalei au declarat ca incidentul a avut loc in Parcul Tei.
Familia fetei care a disparut de la Calarasi in data de 22 decembrie s-a mai linistit, si-a declarat acceptul pentru ca cei doi amorezati sa-si continue relatia, numai ca autoritatile statului au fost de nestavilit si aseara Politia din Germania a batut la usa apartamentului in care tanara in varsta de 16 ani se afla impreuna cu Codrin Adrian Stan si mama acestuia.
Am fost la Politia Locala a Municipiului Bucuresti, cu care vom avea o relatie foarte buna, o avem dar o vom dezvolta.
In aceasta strategie, Politia Rutiera a inclus acest aspect in ideea ca orice amenda data are scopul de a corija comportamentul soferilor in trafic. ... Nu sunt propuneri venite dinspre Politia Rutiera, dar ele "ating" siguranta rutiera... ... Din 2005, Politia Rutiera nu mai face examinarea in vederea obtinerii permisului.
Si din 10 astfel de cazuri, da peste un fraier sau doi care pun botul si, speriati ca vor chema politia si il vor lasa fara carnet pentru neacordarea de prioritate, sar cu banul.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
E indicat sa nu-i primim in casa, iar daca acesti colindatori sunt suspecti sau agresivi, oamenii trebuie sa anunte imediat politia sau, prin strigat public, sa alarmeze vecinii.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au documentat activitatea reprezentantilor unei societati comerciale care realizeaza venituri la punctele de lucru ale acesteia, fara a le evidentia in documentele financiar contabile, aducand in acest mod prejudicii bugetului de stat.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au inceput urmarirea penala impotriva lui B. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorui 1, sub aspectul savarsirii infracyiunii de evaziune fiscala.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, au efectuat controale economice la 11 societati comerciale, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor alimentare.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
Politia Rutiera a primit pentru doi ani o masina Lotus Evora S, model de peste 70.000 euro Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6, au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinta si societati comerciale, compusa din I.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Politia anunta ca va oferi mai multe detalii privind identitatea barbatului, dar si cu privire la capturarea lui incepand cu ora 10, in cadrul unei conferinte de presa. Recent, Politia Capitalei cerea sprijinul populatiei pentru identificarea si prinderea barbatului si facea publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
google-analytics.com