Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. Dragos de 37 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, a evidentiat in actele contabile cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
De asemenea, politistii au inceput urmarirea penala si impotriva lui S. Daniela de 43 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de contabil al aceleiasi societati, a evidentiat in contabilitate cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de 158.480 de lei.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1 au inceput urmarirea penala impotriva lui D. Daniel de 26 de ani, din judetul Prahova.
Cel in cauza, la data de 30.07.2007, cu ocazia oncheierii unui contract de credit, a indus in eroare reprezentantii unei unitati bancare, de unde a solicitat si obtinut un credit in suma de 4.000 de euro, prezentand in acest scop o adeverinta de salariu si fotocopia unui contract individual de munca care atestau in mod nereal ca este angajat si obtine venituri.
Cercerarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune si uz de fals, cu cel in cauza in stare de libertate.