Cautare

4837 de rezultate pentru "ionescu gheorghe botosani" (3.56 secunde)
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a declarat ieri ca are de gand sa initieze un proiect, care sa fie adoptat de parlamentari, prin care spatiile verzi din fata si din spatele Palatului Parlamentului sa fie deschise accesului public dupa ce vor fi amenajate in mod corespunzator.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Legea trebuie schimbata in punctele esentiale Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al CNSAS, Cazimir Ionescu, a afirmat ieri ca Legea CNSAS, si nu Colegiul, ii spala pe cei care sunt spalati, iar aceasta trebuie schimbata "in anumite aspecte esentiale".
ßase din zece Mona Musca a mai declarat ca la sustinerea contestatiei sale au participat sase din cei zece membri ai Colegiului, respectiv Constantin Ticu Dumitrescu, Cazimir Ionescu, Laurentiu Tanase, Constantin Buchet, Claudiu Secasiu si Sorin Chiritescu.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Asa ca "unele societati nu au mai vrut sa fie transparente", sustine Valentin Ionescu, analist financiar Euro Invest Vision. ... ßi Valentin Ionescu sustine ca aceasta masura nu a fost benefica pentru Bursa.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Renumitii actori Ileana Stana-Ionescu si Andrei Ionescu sunt constienti ca ultima parte a vietii o vor petrece alaturi de unicul lor fiu, stabilit peste Ocean. Prinsa intre dragostea de teatru si cea pentru familie, Ileana Stana-Ionescu recunoaste ca va parasi tara cu o mare strangere de inima.
Cap de afis al zilei de ieri a fost Silvian Ionescu, prefectul care n-a mai ajuns sa fie prefect.
Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu (GNM), Silvian Ionescu (foto), a declarat vineri ca a gasit mai multe cazuri de "achizitii dubioase" la preluarea mandatului, de aceea a solicitat control de audit pentru a fi identificat modul in care banii publici au fost cheltuiti anterior.
La Botosani, de exemplu, organizatiile judetene ale PNL si PD au nominalizat persoane pentru ocuparea functiei de prefect.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe) / Arbitru VAR:
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
", spune Constantin Contac, presedintele PSD Botosani. ... Acesta si-a exprimat suprinderea ca mass-media a aflat despre aceste probleme interne de partid si spune ca i-a raspuns tot printr-o scrisoare presedintelui PSD Botosani si ramine la latitudinea acestuia divulgarea continutului ei.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani. Diaconu, 40 de ani, este de profesie inginer si lucreaza la SC Termica Botosani.
Marea parte a acestora pleaca de la dorinta conducerii Prefecturii ca toate actiunile de colectare a banilor si bunurilor materiale sa fie coordonata de aceasta institutie, iar transporturile catre zonele calamitate sa fie facute sub forma unui convoi al judetului Botosani.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Denigrarea si jignirile au ajuns la rang de virtute pentru presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu", pe care o puteti citi in continuare.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. ... Se pare ca incasarile efectuate la Botosani sint de circa doua miliarde lei, existind cel putin 20 de persoane care au depus cite 2.290 euro.
google-analytics.com